14 Φεβ 2009

Μια στιγμή


Άππαρε,

Το τηλέφωνο ξεκίνησε να χτυπάει. Ένας άγνωστος αριθμός. Συνέχισε. Πήρα το θάρρος και απάντησα. Στο ερώτημα μου απάντησε με όνομα. Η φωνή ήταν γνώριμη. Δεν κατάλαβα, δεν ήθελα να καταλάβω. Τα πόδια που έτρεμαν όμως άλλα έλεγαν.

Φρόντισε να βεβαιωθεί ότι σιγουρεύτηκα για το πρόσωπο στην άλλη γραμμή. Πείστηκα ότι δεν ήταν όνειρο. Συλλογίστηκα τα άτομα που πιθανότατα πέρασε για να βρει τον αριθμό μου και την δικαιολογία που μάλλον προέβαλε.

Αφού ανταλλάξαμε στα σύντομα τα νέα μας, μου απάντησε ότι θα κατέβαινε το τριήμερο στα μέρη μου. Εκπλάγηκα. Στο παρελθών απέρριψε την πρόσκληση μου ως κάτι αδύνατο. Με ένα χαμόγελο απάντησα να κοπιάσει. Με ρώτησε αν μπορούσα να παράσχω την φιλοξενία μου. Γέλασα! "Φυσικά", απάντησα.

Ακολούθησε η απαραίτητη ανταλλαγή πληροφοριών για το πως και το πότε.

Το βράδυ δεν κατάφερα να κλείσω μάτι. Από την χαρά μου, από την απορία μου.

Κοντεύουν οι μέρες και δεν υπάρχει επικοινωνία. Την προηγούμενη με ενημερώνει ότι όλα είναι καλά και έρχεται την επομένη όπως προγραμματίστηκε. Ξημερώνει και στο τηλέφωνο φτάνει η πληροφορία πως ξεκίνησε. Απάντησα πως θα είμαι στο τέλος του προορισμού, να περιμένω.

Οι ώρες περνάνε με αγωνία, όταν βλέπω το μεταφορικό να καταφτάνει. Η καρδιά μου δεν ξέρει τι της γίνεται, χάνεται στους παλμούς. Περιμένω να διακρίνω το πρόσωπο. Το βλέπω να προβάλει και το χαμόγελο σκάει ασυναίσθητα. Καλωσορίζω. Ευχαριστεί.

Προσπαθούμε να μιλήσουμε, χάνουμε τα λόγια μας. Μας παίρνει χρόνο να συγχρονιστούμε. Στο τέλος απλά συμφωνούμαι, χωρίς να ξέρουμε σε τι.

Σε πέντε λεπτά είμαστε σπίτι, δείχνω γελώντας τους μικρούς χώρους. Η στιγμή είναι αμήχανη. Δεν βρίσκω κάτι για να ανοίξω συζήτηση. Σκέφτομαι ότι μάλλον θα πεινάει. Συνειδητοποιώ ότι όλη μέρα δεν έφαγα κάτι. Προτείνω αυθόρμητα αν αισθάνεται κούραση να κάνει μπάνιο για να χαλαρώσει. Αντιλαμβάνομαι πως θα είχε ακουστεί αυτό που μόλις είχα ξεστομίσει και κοκκινίζω. Προσπαθώ να το σώσω συμπληρώνοντας ότι μετά θα μπορούσαμε να παραγγείλουμε φαγητό και να δούμε κάποια ταινία ή να βγούμε για μια βόλτα στην πόλη αν υπήρχε διάθεση. Η αμηχανία στα ύψη, φαινόταν στις κινήσεις μου, στην ομιλία μου.

Αποφασίζει να λουστεί αναφέροντας την κούραση από την πολύωρη διαδρομή. Συμπληρώνει ότι βλέπουμε μετά για το τι θα κάνουμε.

Μέχρι να τελειώσει σκέφτομαι διάφορα θέματα για συζήτηση, τα έχω χαμένα. Δεν ξέρω πως να αντιδράσω, τι να πω. Ότι λέω ακούγεται λάθος. Ιδρώνω. Βγαίνει από τον μπάνιο, αυτό που βλέπω με δυσκολεύει περισσότερο.

Ρωτάω αν το ζεστό νερό ήταν αρκετό. Η πρώτη πετυχημένη μου κουβέντα. Απαντά καταφατικά. Παίρνω θάρρος. Αφήνω να τακτοποιηθεί. Σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει την ίδια αμηχανία, απασχολούμε με κάτι άλλο για να νιώσει ότι δεν παρακολουθώ. Σύντομα ετοιμάζεται. Έρχεται κοντά να δει με τι ασχολούμαι. Νιώθω ρίγος. Κάνει απορίες, άστοχες, παρατηρώ ότι προσπαθεί να πιάσει κουβέντα. Χαίρομαι, νιώθω πιο άνετα.

Τελικά αποφασίζουμε αφού στέγνωσε να βγούμε για μια βόλτα, πρώτα για φαγητό και μετά μια σύντομη ξενάγηση στην περιοχή. Προτού το καταλάβουμε η ώρα προχώρησε αρκετά, ευτυχώς το θέμα συζήτηση περιστράφηκε στις λεπτομέρειες για την πόλη και το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε τις υπόλοιπες μέρες. Εξαντλημένοι φτάνουμε στο διαμέρισμα.

Ανοίγω την τηλεόραση σαν άμυνα ενάντια σε πιθανή νέα αμηχανία.

Συζητάμε λακωνικά για πιο προσωπικά θέματα. Πως αποφάσισε να έρθει. Πως πάει η απασχόληση και τα ενδιαφέροντα. Τι λέει η σχολή και τα μαθήματα. Πως περνάω εδώ. Η κούραση ήταν εμφανής στο πρόσωπο που βρισκόταν απέναντι μου. Πρότεινα να πάει για ύπνο χωρίς να με περιμένει, εξάλλου η επόμενη μέρα θα μας έβρισκε να περιφερόμαστε στην πόλη. Ενημέρωσα ότι θα τέλειωνα κάτι εκκρεμότητες στον υπολογιστή και δεν θα έπαιρνε χρόνο. Ήθελα απλά να αφήσω ένα παράθυρο ανοιχτό σε περίπτωση που δεν θα ήθελε να κοιμηθεί. Ευγενικά μου απάντησε ότι θα περιμένει. Προσπαθούσα να βρω μια λογική, μια συνοχή στα λόγια μας. Δεν έβρισκα.

Ασχολήθηκα με κάποιες λεπτομέρειες στον υπολογιστή όταν ξεκίνησε να βγάζει τα ρούχα. Τα πόδια έτρεμαν περισσότερο, τα χέρια ξεκίνησαν και αυτά δειλά. Ηρέμισα όταν πρόσεξα πως έβαζε κάτι πιο ελαφρή, απλά ετοιμαζόταν για ύπνο. Συνέχισε να παρακολουθεί το χαζοκούτι με την αντένα. Κλείνω τον υπολογιστή, ενημερώνω πως πάω να αλλάξω και να βάλω τις πιτζάμες μου. Χαμογελάει. Δεν προλαβαίνει να πει κάτι και δικαιολογούμε ότι κρυώνω εύκολα και έχω συνηθίσει να τις φοράω για ύπνο. Απαντάει πίσω ότι δεν είναι για αυτό, αλλά το ότι πάω σε άλλο χώρο για να αλλάξω. Γελάω και προσπαθώ να το παίξω άνετος.

- Δεν σε ξέρω καλά
- Ναι αλλά με φιλοξενείς στο σπίτι σου
- Εμπιστεύομαι αυτούς που σε ξέρουν

Γελάει. Γελάω πίσω, όχι μόνο σαν απάντηση στο γέλιο, αλλά και για τον χαζό διάλογο που μόλις κάναμε.

Μετά από λίγο ξαπλώνουμε, στον ίδιο χώρο, διαφορετικά στρώματα. Ακολουθεί μια αόριστη συζήτηση. Η αμηχανία επιστρέφει. Προτιμάμε να το αφήσουμε. Με δυσκολία κοιμάμαι.

Έρχεται η επόμενη μέρα, ευτυχώς η αμηχανία ήταν μόνο πρωινή. Μετά βρεθήκαμε με την παρέα. Ακολούθησαν οι απαραίτητες συστάσεις. Η μέρα ήταν έντονη σε δραστηριότητες. Φαινόταν ότι περνούσε ευχάριστα. Από την άλλη ήταν σίγουρο πως εγώ περνούσα καταπληκτικά. Μας βρήκε το ξημέρωμα εξαντλημένους στο διαμέρισμα. Η τελευταία μέρα προβλεπόταν το ίδιο.

Απλά μετά το ξύπνημα υπήρχε μια ιδιαίτερη άνεση. Μιλούσαμε για το τι έγινε την προηγουμένη. Γελούσαμε με το στραβοπάτημα, κορόιδεψε την ήττα μου, ειρωνεύτηκα τις χορευτικές ικανότητες που επέδειξε!

Αφού ταχτοποιήσαμε τις λεπτομέρειες για την αποχώρηση λίγο μετά το ξημέρωμα της επόμενης, βρεθήκαμε στον δρόμο για την επόμενη δόση διασκεδάσεις. Όπως προβλέψαμε και η μέρα αυτή θα έμενε αξέχαστη. Στην επιστροφή για την τρύπα που αποκαλούσα σπίτι άρχισα να συνειδητοποιώ ότι θα έφευγε.

Με βάση την ώρα αναχώρησης είχαμε στην διάθεση μας λίγες ώρες ύπνου. Μερικές από αυτές τις θυσιάσαμε συζητώντας για το τι θα περίμενε τον καθ' ένα τις μέρες που θα ακολουθούσαν. Έδωσε ο κάθε ένας θάρρος στον άλλο και κλείσαμε συμφωνία να ξαναβρεθούμε όταν αυτό ήταν δυνατό.

Δεν ξέρω αν κατάφερε να κοιμηθεί έστω και λίγο, σε αντίθεση με εμένα. Όσες σκέψεις δεν έκανα τις μέρες που βρισκόταν εδώ με βρήκαν μαζεμένες εκείνες τις ώρες. Ένιωσα να πνίγομαι. Έπρεπε να κάνω κάτι, τα αισθήματα ήταν πολύ έντονα. Αυτό που λάμβανα δεν ήταν αδιαφορία, ένιωθα κάτι παραπάνω. Μια ευκαιρία φαινόταν να χάνεται.

Ξημερώθηκα με τις σκέψεις. Προσπαθούσα να πάρω το θάρρος να ξεστομίσω κάτι. Αποφάσισα να το αφήσω την ύστατη στιγμή. Φάνταζε το πιο ορθό. Ήλπιζα να βρω το κουράγιο να σχηματίσω τις λέξεις.

Φτάνει λοιπόν η ώρα και είμαστε στην αφετηρία για την επιστροφή. Πάνω στα λόγια της ευχαρίστησης μαζεύω τις δυνάμεις μου, σχεδόν μηχανικά.

"Νιώθω κάτι παραπάνω για εσένα και ναι είναι αυτό ακριβώς που ακούγεται. Δεν είπα τίποτα τις μέρες αυτές γιατί δεν ήθελα να σου χαλάσω το τριήμερο. Ξέρω δεν είναι και το καλύτερο αυτό που κάνω αλλά δεν μπορούσα διαφορετικά. Τουλάχιστον τώρα φεύγεις, όποτε αν νιώθεις κάπως για αυτό απλά δεν κοιτάς πίσω"

Βλέπω το πρόσωπο να εκστασιάζεται και να προσπαθεί να σχηματίσει λέξεις με το στόμα.

"Έπρεπε να μιλήσεις νωρίτερα", μου λέει και η έκσταση μεταδίδεται και σε μένα.

"Εσύ γιατί δεν είπες κάτι", ρωτώ για να μετατοπίσω την ευθύνη.

"Δεν ήθελα να καταχραστώ την φιλοξενία σου"

Γελώ σπαστικά και ανταποκρίνομαι "Άρα σωστά άνοιξα το στόμα μου τώρα. Εξάλλου δεν νομίζω να περνούσαμε διαφορετικά. Πέρασα άψογα, ειλικρινά. Ελπίζω και εσύ το ίδιο"

Απαντάει καταφατικά και εμφανώς δυσκολεύεται να μιλήσει. Νιώθω ότι παραλύω και αυτή η έλξη είναι ανυπόφορη. Όχι γιατί δεν είναι επιθυμητή αλλά γιατί στο χώρο που βρισκόμαστε τα χέρια μας είναι δεμένα. Έτσι όλη αυτή η ενέργεια δεν εκτονώνετε.

Μετά από λίγο, που καθόλου λίγο δεν φάνηκε, επιβιβάζεται, παρακολουθώ τρέμοντας.

Ξεκινάει. Ξεκινάω και εγώ για το διαμέρισμα με μια παράξενη αίσθηση. Το κινητό χτυπάει. Μήνυμα "Νομίζω σε ερωτεύομαι"

Απάντηση:
"Δεν νομίζω. Δεν σε. Είμαι ερωτευμένος. Μαζί σου"

72 στοιχημάτισαν:

Hfaistiwnas είπε...

Ουάου! Με μεγάλη ανακούφιση ακούω και εγώ το τέλος του τριημέρου και μάρέσει τρελά!
Τι καλά!!!! Και ξημερώνει Αγίου Βαλεντίνου, όχι πως έχει μεγάλη σημασία αλλά οκ..
Εύχομαι να έρθει η ώρα που θα είστε ξανά στο ίδιο μέρος αλλά πιο κοντά απ'ότι αυτή τη φορά..
Αυτή η αμηχανία σκοτώνει.. η αρχή είναι ακόμη..

Greekstories είπε...

Ειμαι χαλια ψυχολογικα και γι' αυτο εξαφανιστηκα. Σ' ευχαριστω για την ειδηση στο Shoutbox. Εκτιμω το ενδιαφερον σου. Στην αναρτηση σου τωρα...
Ζηλευφκωωωωωωωωω...Καλα μα' σαι μαννος; Τρεις ημερες τζ' εν ανοιξες το ξερο σου; Τζαι τωρα εννα το παιζεις Πηνελοπη; Οταν σε γνωρισω καποτε εννα σου δωκω θκιο πατσους. Να παεις να τον εβρεις αμεσως εδω και τωρα και να του σκασεις ενα ξεγυρισμενο φιλι μεχρι να ζαλιστει και...καλα ας αφησω τα υπολοιπα. Χαιρομαι για σενα. Μ' αρεσει να διαβαζω τετοιες ιστοριες... Φιλια

ColourfulMind είπε...

Τα καλύτερα νέα! Κρατάμε τα θετικά. Επιτέλους ξεκαθάρισε τι παίζει και κάνουμε βουτιές στα βαθιά.

Συμφωνώ με τον Greekstories, πας τον βρίσκεις και του κάνεις έκπληξη με φιλιά κι αγκαλιές.

Ο έρωτας δημιουργεί τις τάσεις για παρορμήσεις και έχει την ικανότητα να σε εξωθεί σε πράγματα που διαφορετικά δεν θα τα κανες. Δοκιμάζει τα όρια μας και γι αυτό είναι μαγικός. Ζήσε το χωρίς αναστολές.

Είναι τεράστιο το βήμα για σένα, απ' ότι έχω καταλάβει από τα μέχρι στιγμής μηνύματα σου. Να το αναγνωρίσεις στο εαυτό σου και να το περηφανεύεσαι. :-p

life_traveller είπε...

Μια χαρά όλα... αλλά αυτή η αμοιβαία δειλία σας στέρησε από μέρικες ακόμα πιο όμορφες στιγμές στο τώρα... δεν πειράζει βέβαια... ίσως είναι για το καλύτερο... ίσως η ελπίδα του μέλλοντος να είναι πιο σημαντίκη! Άντε καλορίζικοι να είστε βρε!

MARINOS είπε...

Happy Valentines man!

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία και κατά κάποιο τρόπο γνώριμη ιστορία!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Gourounella είπε...

Εκφράστηκες όταν έπρεπε κατά εμε! Χάρηκα πολύ! Επίσης η απάντηση που έδωσες στο μήνυμα του ήταν πολλάαα ωραία! Θα γιορτάσετε και το Βαλεντίνο! Και έτσι για να ξέρεις περιμένουμε συνέχεια του λαβ στόρυ!

chaos_onion είπε...

Αχ τι καλάααααα :D

Άντε, μακάρι όλα να πάνε καλά! :D

b|a|s|n\i/a είπε...

οου μάη. απίστευτο πώς αλλάζει η αίσθηση της εικόνας με αλλαγή των χρωμάτων! λόγια δικά σου. και αληθινά. εγώ ένα μόνο θα πω. αχ! με ένα χαμόγελο μεγάλο!

Ανώνυμος είπε...

OHH!!
Ρε... (αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλέσω έτσι - γιατί έτσι ταρακουνάς κάποιον) μην βιάζεσαι. Δεν υπαρχει αυτο το έρ.... (πως το έιπες; Ναι αυτό...)
ΟΚ.. ενθουσιασμός; κάτι πολύ καλό που σ'άρεσε;

Life is tricky! Take it easy.. AND DONT RUSH!

stella είπε...

μακαρι να ειστε μαζι,ο ερωτας σας μου θυμησε κατι τρυφερο κατι παιδικο!!

Leni είπε...

Awwww how sweet!!
Χαίρομαι για'σένα! :)

Ανώνυμος είπε...

ξεκιναω να διαβαζω το ποστ σου...
δεν παιζει μουσικη δεν ακουω τιποτα..
στα μισα αναβω τσιγαρο..
στα καπακια βαζω τραγουδι...
διαβαζω διαβαζω βιαβαζω
ολο και πιο γρηγορα και με πιανει ταχυπαλμια...
...
...
...
χαμογελαω και ξεφυσαω
ουφ ευτυχως!
μακαρι να χα την αυτοσυγκρατηση σου εστω και στο μισο.

smartmaster είπε...

mia stigmi.. ola trigirizoun apo auti ti stigmi.. ti tha ginontan an ekana auto.. ti tha ginonta an ekana to allo.. kalio arga para pote! an k ti teleftea stigmi exis kani to vima! mpravo! pleon den ise me tin aporia ti tha ginonta.. exi toulaziston mia idea, mia geusi.. outos i alios gia ena savvatokiriako tha itan mono! opsou na pis kimino tha telione.. toulaxiston tora tha prosmenis gia tin epomeni fora, afou ine thetiki k sigoura tha prokipsi k kati, afou idi 3eris!! go on! :) na skeftese panta thetika! i elpida petheni panta teleftea! ta onira omos, pote! i zwi sinexizete.. ;)

THANOS είπε...

ό,τι έγινε ήταν μια υπόσχεση για κάτι ομορφότερο...

Spacie είπε...

so any arrangements for the sequel of the story?
:))

tovenito είπε...

σαν παραμύθι. σαν στιγμές που λίγο πολύ θυμίζουν σε όλους από κάτι. δεν ξέρω αν είναι του τώρα η στιγμή ή στιγμή παλαιότερη με αφορμή την σημερινή ημερομηνία αλλά δεν έχει και πολύ σημασία. χωρίς διπλή ταυτότητα λοιπόν και χωρίς φυλακισμένα λόγια

apparos είπε...

ο άππαρος δεν πρόσεξε μια λεπτομέρεια!

πάω να αυτομαστιγωθώ!!

another είπε...

αχ τελεια ρε! παντα πιστευα οτι οι καλυτερες στιγμες ειναι αυτες οι πρωτες!
δεν χρειαζεται να βιαζεσαι. ο ενθουσιασμος μας κανει παρορμητικους.
ετσι εγω τρωω τα μουτρα μου καθε φορα.:(
περασες υπεροχο 3ημερο και σε ζηλευω.

Owain Glyndwr είπε...

Πάρα πολύ ωραίο...ε τώρα πια τα πράγματα έστρωσαν,προχώρα το με γοργό ρυθμό!

dwsem είπε...

Αχ τι ωραία! Τέλειο και τέλεια! Είναι τέτοιες στιγμές που είσαι σίγουρος πως η ζωή έχει τσανς να είναι όμορφη! Ελπίζω όλα να παν καλά και να είσαι χαρούμενος.

g for george είπε...

Υπέροχο!
Τι μου θύμησες, τώρα...

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

To diavaza me agwnia gia to telos kai ena exw na sou pw...
PARTA MI STA XRWSTAW!!!!(faskelo itan ayto)
Ma kala sto dwmatio sou itan! Valto katw kai allakse toy ta fwta!
Eimaste twra gia anavoles kai tetoia? Kaigomaste leme!
Aaaaaaaa, tha se malwsw!
Perimane twra tin epomeni fora!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

{.πavλος.} είπε...

...kalimera kai apo emena...diavasa poly shmera...grafeis poly omorfa...eyxaristw gia to sxolio sou...nasai kala...

...wraio ayto to post... :)
elpizw na pane ola kala...krata ton diko sou ry8mo...mia xara einai...ola sthn katallhlh stigmh...etsi einai pio kala.

na exeis ena omorfo ypoloipo s/k.

apparos είπε...

Είπαμε δεν μας αρέσουν οι ταμπέλες αλλά μια χρησιμότητα την έχουν!

Αν και ανήκει στην "φαντασία", και πριν με σκοτώσετε, να πω ότι γράφτηκε γιατί υπάρχει λόγος. Καλά να είμαστε και θα "δέσει" στο μέλλον.

Ηφαιστίωνα, εύχομαι να μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία για να μπορέσω να εύχομαι να έρθει η ώρα που θα είμαστε ξανά στο ίδιο μέρος!

γρεεκστοριες, μα γιατί να με δέρεις! αφού (ακόμα) να γίνει κάτι τέτοιο! Πηνελόπη δεν το παίζω, την χιονάτη που περιμένει πρίγκιπα μπορεί! (ή η κοκκινοσκουφίτσα ήταν αυτή; κάτι σε αντρικό δεν υπάρχει;)
Ελπίζω να είναι καταστάσεις που μπορείς να χειριστείς

ΠολύχρωμοΜυαλό, αν ποτέ κάνω κάτι τέτοιο θα αναγνωρίσω στον εαυτό μου πως αντιμετωπίζει την εσωτερικευμένη ομοφοβία του. Όντως διαπίστωσα πως ο ενθουσιασμός σε οδηγεί να κάνεις πράγματα που δεν νόμιζες πως θα έκανες.

ταξιδιώτη_ζωής, είπαμε, φανταστικό το πιο πάνω αλλά η δειλία καθόλου και δυστυχώς διαπιστώνω υπάρχει σε πολλούς ανθρώπους.

Μαρίνο, θα το κρατήσω για το μέλλον! :P

Κυκνέ, γνώριμη; Είσαι από το μέλλον να χαρώ;! Ελπίζω να έζησες κάτι τέτοιο, να διατηρώ τις ελπίδες μου ότι μπορεί και να συμβεί.

Γουρουνέλλα, σε περίπτωση που συνέβαινε και αν είχα το θάρρος, μάλλον τότε θα εκφραζόμουν. Αφού εγκρίνεις το μήνυμα θα το έχω υπόψιν!

κρεμμυδοχάος, τι να σου πω τώρα, ελπίζω να μην με καταριέσαι μόνο! :P

βασνια, βάζεις λόγια στο στόμα μου και παραπιείς λεγόμενα μου! δεν έχεις ιδέα πως το "χρώμα" άλλαξε κάποια πράγματα που βιώνω. :D

απελευθερωμένε, ανησυχείς άδικα! Δεν βιάζομε... ακόμη!

στέλλα, ένας φανταστικός έρωτας τι άλλο θα μπορούσε να θυμίσει; ;)

Λένη, να σε καλά, ελπίζω να μην σε απογοήτευσα με την πραγματικότητα.

Θεια Ντονα, έξτρα τιμωρία σε μένα γιατί σε ανάγκασα να ανάψεις τσιγάρο! υπερβολική αυτοσυγκράτηση μας στερεί από εμπειρίες, να χαίρεσαι που ότι ζεις, το ζεις πραγματικά!

έξυπνεαφέντη, γράφτηκε περισσότερο για το τι θα μπορούσε να γίνει. Ένα όνειρο που δεν πεθαίνει!

Θάνο, προβλέπω υπόσχεση για θανατηφόρα ένεση! θα ήταν όντως υπόσχεση για κάτι υπέροχο.

specie, sequel no, prequel maybe ;)

τοβενε, ούτε του τώρα, ούτε του παρελθόντος αλλά του μέλλοντος! Σταυρώστε με! Μια αφορμή ήταν και η μέρα όμως.

άππαρε, να αυτομαστιγωθείς! τι πάει να πει δεν πρόσεξες την ταπέλα! (σπαστικό γέλιο και ναι σχιζοφρένεια!)

γετ_αναδερ, δεν θέλω να πιστεύω ότι μόνο οι πρώτες ξεχωρίζουν. θα προτιμούσα να ήμουν περισσότερο παρορμητικός παρά επιφυλακτικός

Οουαν, όπως διαπιστώνεις τίποτα δεν έστρωσε! Πάμε με αργό ρυθμό για να μην χαθούμε!

Εξαφανισμένο, Ερωτευμένο, Εξατμισμένο Μαρτίνι, μπορεί να γίνει όμορφη κάποιες φορές. Όπως διαπιστώνεις δεν υπάρχει κάτι για να πάει καλά! :P

Γιώργο, για πες για πες! Μετά που θα τελειώσεις το βρισίδι φυσικά!

Πέτρο, μα σε τι έφταιξα! :P
και τόσο ρηχός ρε παιδί μου, φώτα τροχαίας θα ήταν για να του τα αλλάξω; λέμε τώρα σε περίπτωση που συνέβαινε!
Κάτσε να συμβεί η πρώτη φορά και βλέπουμε αν χρειαστούμε επόμενη!

Παύλο, εγώ ευχαριστώ! ελπίζω να μην σε ξενέρωσα με τι φαντασία μου! για τον ρυθμό συμφωνώ, καλύτερα ο κάθε ένας τον δικό του παρά να πιεζόμαστε.

επίσης καλό υπόλοιπο!

dwsem είπε...

χιχι. οκ... είσαι τρελλός. αϊ λάϊκ:P τωρά σοβαρά, τι απ'όλα ισχύει;

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε...

Καλή Διασκέδαση (tip αλλαξε το άππαρος, εν σου πάει)

Μια φίλη μου είπε μου διαβάζει σε και ότι είσαι Θεός.

Διασκεδάζω --- Διά και Σκεδάζω
Σημαίνει παρεκτρέπομαι

Η nike λέει just do it


Ξανά καλη διασκέδαση Άππαρε (παναήα μου τουτο τό Άππαρε)

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Z33ebJvTKnc&feature=related

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Z33ebJvTKnc&feature=related

ρησπεκτ στον ΠΑΝΟΥΣΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλό για Άρλεκιν, αλλλά ω άπαρε, έπρεπε ήδη να είχες μάθει πως λειτουργούν οι γκέι στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να σου αναφέρω δεκάδες περιπτώσεις που μου έλεγαν πόσο αρρενωπός, γοητευτικός, ερωτικός κλπ είμαι, πως μπορούν -λέει- να με παρουσιάζουν στην παρέα άνετα επειδή δεν είμαι κουνιστός κλπ, και μετά το ξεκαύλωμα, ούτε καλημέρα.
Άλλη φορά, λοιπόν, πριν ενθουσιαστείς και τρέμουν τα χεράκια και τα ποδαράκια σου, άσε να περάσουν κάποιοι μήνες που θα είστε μαζί και μετά να ερωτευτείς, γιατί με τα μυαλά που κουβαλάει ο Έλληνας γκέι, αν ερωτεύεσαι τόσο εύκολα, δεν τη γλιτώνεις την κατάθλιψη ;)

Πρασινη νεραιδα είπε...

"Βγαίνει από τον μπάνιο, αυτό που βλέπω με δυσκολεύει περισσότερο"
nmzw zilepsa....
*ftu ftu skorda*

daskalos είπε...

Απλά μια τέλεια ιστορία!!!
Πολύ καλό περιεχόμενο, μια μια συγκλονιστική αφήγηση...
Μπράβο!!!

daskalos είπε...

Δεν ξέρω αν πρέπει να βιαστείς ή όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ζεις όμορφα συναισθήματα...

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

καλέ έπρεπε να εκφραστείς νωρίτερα.Θα στο ξεκαθάριζε νωρίτερα τι ήθελε και θα σταματούσε εκεί αν ήταν αρνητικός(ευτυχώς όμως που ήταν θετικός)
Καταρχήν θα έπρεπε να σε προβληματίζει που ήρθε εκει πέρα και άφησε εσένα να κάνεις προγραμμα.γιατί να μπει σε τόσο κόπο αν δεν σε γούσταρε?

Αντε φιλια και να προσέχεις :)

Leviathan είπε...

teleia!!teleia!!!oti kalitero euxomai..kai posa akomi exeis na ziseis!!!!
filiaaaa kai kalo sou mesimeri!!!!!!

apparos είπε...

Μαρτίνι, πραγματικά στοιχεία, φανταστική ιστορία!

Φλεγόμενε, κανένας φίλος σου; :P
just do it δεν μας βγαίνει.
παρεκτρέπομαι, i wish
τζαι ερώτηση, ποτέ με είδες τζαι δεν μου πάει το άππαρος;!
τι να βάλω; Κοντράππαρος;!
ρησπεκ στον Πανούση, εφίρτικα που τα γέλια.

suncitizen, την κατάθλιψη δεν την γλίτωσα και ας μην ερωτεύτηκα!
για να μάθεις πρέπει να πάθεις λένε. αδικία!

νεράιδα τι ζηλεύεις μάνα μου;! την φαντασία;!

δάσκαλε να 'σε καλά! να ταν και αληθινή όμως :P

Μεθυσμένη Καρδιά, αν συνέβαινε στα αλήθεια δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αλλά μάλλον όπως το περιέγραψα! Με μελαγχόλησες!

Leviathan, βλέπω τα μαρτύρια και τις τύψεις δεν θα τα γλιτώσω! Όλα στην φαντασία έγιναν! κάλο απόγευμα!

sikia είπε...

very sweet!! :-)

the bastard; unshaved. είπε...

Μάνα μου ρε.
Έπρεπε να τον κάτσετε όμως.
Το σεξ κάμνει καλό. :)

Not me είπε...

Όμορφη ιστορία...
Θέλω και την συνέχεια άππαρε...!

Ανώνυμος είπε...

αποσυντονίστηκα που τα σχόλια χαχαχαχαχα


έχω απορία, ο άππαρος είσαι εσύ ή εν τζείνος που του μιλάς; συγχωράτε με, τη πτωχή τω πνέυματι

Sike

apparos είπε...

συκιά, γλυκό σαν καραμέλα! :P

αξούριστε, αντροπή, προγαμιαίες σχέσης δεν επιτρέπονται!

Όχι εσύ, εχμμ, το ότι είναι φανταστική το είπα έτσι; Εσύ θέλεις συνέχει, εγώ θέλω να γίνει στα αλήθεια!

Σάικ, το μικρό αθρωπούι φταίει! Σε ένα πολύχρωμο κόσμο ο άππαρος είναι multidimensional ή πιο απλά δημιούργημα αρρωστημένου μυαλού :P

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

μάλλον παρεξήγησες παιδί μου.αυτό που είπα είναι οτι έπρεπε να του το πεις νωρίτερα γιατί φάνηκε οτι σε γουστάρει.
Επίσης αμηχανία υπάρχει κυρίως όταν υπάρχει φορτισμένος ερωτισμός.

Μην μελαγχολείς και σκέψου την πρώτη φορά που θα κάνετε έρωτα :)
Άντε και καλά γ....!

PN είπε...

Να και ο αργοπορημένος!!

Τι ωραία ιστορία! Λίγο πολύ, με την μία ή την άλλη έννοια, όλοι την έχουμε βιώσει. Αυτό το παιχνίδι του να καταλάβεις τι νιώθει ο άλλος για σένα. Κι αυτή η κάψα που σε καίει όσο δεν μπορείς να μάθεις την αλήθεια και να κολλήσεις τα χείλη σου πάνω στου άλλου! Τι με έπιασε βρε; Για να κουνήσω το κεφάλι μου λίγο!!! Χεχεχεχε...μπήκα στο Mood μάλλον!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα. Αν η ιστορία είναι αληθινή τότε μια χαρά. Αν πάλι θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα, τότε ελπίζω κάποιος να το λαμβάνει!!

apparos είπε...

Ζαλισμένη Καρδιά, μελαγχόλησα γιατί δεν συνέβηκε στην πραγματικότητα και το να σου απαντάνε με τέτοιο τρόπο που να δείχνει ότι συμβαίνουν, ε απλά μελαγχολείς και απορείς που ζεις! αχχ

Άντε και καλά γ... τι; Γιαούρτια; Μη με κοιτάς, αθώος είμαι!

Καλειδοσκόπιο, αργοπορημένος ή ερωτοχτυπημένος; :P

Αληθινή όχι, να στείλει; Χμμμ, μου βάζεις ιδέες!

PN είπε...

@Apparos: Και τα δύο μάλλον. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο!! Αν σου βάζω ιδέες τότε πάρε μπρος!! Love is out there!!! Xaxaxaxa!!!

apparos είπε...

VK, trouble is also out there! είπαμε αξίζει όμως! :P

PN είπε...

Χμμμ...love και trouble πάνε παρέα τελικά! Χέσε μέσα. Ποτέ δεν μας έρχονται έτσι όπως τα θέλουμε. Κάτι πάντα θα μας τη χαλάει. Νομοτελειακό βρε αδερφέ πια!! Ζω για τη στιγμή δηλαδή που όλα θα είναι τέλεια!! Λες να βαρεθώ τότε όμως;

apparos είπε...

VK για να έχει τα σκαμπανεβάσματα της και να μην χάνετε το ενδιαφέρον! δεν ξέρω αλλά έχω την υποψία αν είναι όλα ποτέ τέλεια μάλλον θα ήταν βαρετό!!

PN είπε...

Ναι εντάξει...καλά όλα αυτά...αλλά ας ζήσω και μια φορά την απόλυτη ηρεμία και ας βαρεθώ!! Να δω βρε αδερφέ πως είναι κιόλας!!

apparos είπε...

VK να περιμένεις την σειρά σου! έχει 6 δις κόσμο που περιμένει την απόλυτη! αποσύρομαι για απόψε :P
Καληνύχτα!

Dr_MAD είπε...

τελικά θα μας πεις τι απαντησες πραγματικά?

apparos είπε...

τρελογιατρέ, παραμένει μυστήριο! Δεν είδα εντελώς καθαρά το μέλλον. Η σφαίρα είναι λίγο θολή!

G...P... είπε...

Παρελθόν, παρρόν, μέλλον, έτσι είναι μια σχέση , έτσι μετά το παρελθόν και πριν έρθει ξανά το μέλλον είναι απαραιτητη η ηρεμία και η αναζήτηση για το παρακάτω.

Ντεμης είπε...

Π' ανάθεμά σε Αππαρούι! Δαμαί ελάλουν πως βρήκες γκόμενο, σχεδόν χαρτώθηκες, κι είναι ούλα του μυαλού σου! Τι να σου πω, έτσι κκελέ, έτσι ξιουράφι θέλει!
Πες μου βρε, σε παρακαλώ, τι ισχύει απ΄ ούλα τούντα, γιατί μπερδεύτηκα.... Υπάρχει αυτός; Έσιει τσιάνς να γίνει κάτι; Ήρθε μήνυμα οξά όϊ; Κάτι πρέπει να συμβαίνει, δεν θα έγραφες τέτοια ανάρτηση έτσι στα ξεκούδουνα.

Not me είπε...

Καλημέρα άππαρε,είδα πως είναι φανταστική η ιστορία σου αλλά εξακολουθώ να θέλω την συνέχεια...Άλλωστε πόσο απέχει από την πραγματικότητα?
Πραγματικότητα θα γίνει η ιστορία σου,είτε έτσι είτε αλλιώς.Αν συμβεί έτσι όπως την θες τότε βρήκες τον μύθο σου,αν πάλι όχι πιθανόν να σου συμβεί κάποια καλύτερη....
Επιμένω για άλλη μια φορά.θέλω την συνέχεια......

Ανώνυμος είπε...

Diavasa to blog sou shmera kai pragmatika eniwsa poly asxhma gia ta pleista viwmata sou.. den einai oti grafeis kati tragiko apla einai toso thliveros o tropos pou afhghsai kapoia gegonota ths zwsh sou pou mou prokaleses lyph.. :).. den katalava akoma an katelhxes sthn omofylofilia sou.. me thn ennoia an exeis oloklhrwsei me kapion allon antra.. krima pantws na viwnei kapoios tetoia sunaisthimata epeidh niwthei diaforetikos apo tous allous.. kai sou ta leei auta mia mana agoriou .. den nomizw na ekana pote tetoio kako sto paidi mou.. an einai gay h an einai otidhpote allo plhn tou fysiologikou tote tha to yposthrixw den yparxei megalyterh dystyxia apo to na niwtheis oti den exeis ena anthrwpo na milhseis den yparxei kapoios na se katalavei.. pragmatika me taraxe to blog sou.. sou euxomai oti kalytero kai na vreis thn synaisthimatikh eutyxia pou sou axizei kai pou sterhthikes tosa xronia

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ανώνυμη, coolαρε λίγο. Νέο παιδί είναι και ψάχνει το καλύτερο. Και μαγκιά του που περνάει ό,τι περνάει για να φτάσει σε κάτι ναι μεν διαφορετικό αλλά ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ. Στο τέλος θα του βγουν όλα σε καλο.

Επίσης για ποιο λόγο να αναφέρει αν έχει ολοκληρώσει η όχι με άλλον άντρα; Δε γράφει σίριαλ.

Έπειτα γιατί η ετεροφυλοφιλία να ορίζεται ως φυσιολογική και η ομοφυλοφιλία -η οτιδήποτε άλλο- το αντίθετο; hello! Στο 2009 είμαστε!

Και που είσαι ακόμα Άππαρε... Έχεις ν'ακούσεις μαλακίες.....

Ανώνυμος είπε...

P.s: bitch!

apparos είπε...

G...P..., σωστός! Ηρεμία δεν μεσολάβησε βέβαια αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Το μέλλον έρχεται, για να δούμε τι μας επιφυλάσσει!

Ντέμη, εκάμναμε σχέδια για πάντρεμα να καταλάβεις! Τίποτα εν ισχύει, ευσεβείς πόθοι μόνο! Πιο ύστερα για το πως εδημιουργήθηκαν... παιχνίδια του μυαλού!

Not me, αισιόδοξος βλέπω! Για συνέχεια πρέπει να μπλέξουμε λίγο δράμα μέσα γιατί τα πράματα υποτίθεται επιάσαν την πορεία τους, είναι κρίμα!

Ανώνυμη, σκοπός μου δεν ήταν να σε λυπήσω! Αφού διαπιστώνεις και εσύ ότι τίποτα τραγικό δεν συμβαίνει!
Διακρίνω μια ανησυχία σου όμως. Πιστεύω κάτι που δεν πρέπει να κάνει ένας γονιός είναι να περάσει στερεότυπα στο παιδί του. Είναι σημαντικό για να μπορέσεις να σταθείς στο παιδί σου και να το στηρίξεις, αυτό να μπορέσει να σου μιλήσει ελεύθερα για το τι το απασχολεί χωρίς το φόβο της τιμωρίας, λύπησης, απόρριψης κτλ. Και αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το ότι δεν τα πάει καλά στα μαθήματα, μια ερωτική απογοήτευση, μια απορία που μπορεί να θεωρηθεί ταμπού, ένας τσακωμός κτλ. Προσοχή όμως να μην νιώσει ποτέ λιγότερο από φυσιολογικός επειδή απλά δεν έχει το ίδιο ύψος με τους συνομήλικους του!
Όσο για τους δικούς μου γονείς μια χαρά ανθρώποι είναι, το ότι εγώ δεν έχω το θάρρος να μοιραστώ τις ανησυχίες μου, είναι πρόβλημα που ξεκινά πρώτα από μένα!

Ανώνυμε, "ξεχωριστά" υπάρχουν μόνο στα παραμύθια και στα αθώα μυαλά! :P
Επίσης, εμείς καθορίζουμε το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι.
Υποθέτω πως ο επόμενος ανώνυμος είσαι ο ίδιος οπότε:
Bitch back to you! :P

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γλυκό..... :-)

apparos είπε...

όχι και τίποτα, να 'σε καλά! :D

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ο έρωτας σε κρατά αρκετά απασχολημένο!
Πότε θα γράψεις;;;;

apparos είπε...

απελευθερωμένε είμαι ερωτευμένος με την εξεταστική! Όταν θα χωρίσω θα βρω χρόνο!

Ανώνυμος είπε...

Oh.. I didnt know!
Good Luck then!

George Tsitiridis είπε...

σου εύχομαι τα καλύτερα

Leviathan είπε...

kala koulouma!!!! :)

apparos είπε...

liberated να σε καλά! Θα χρειαστεί! Πολλήν τύχη!

πισωγλέντη ευχαριστώ :P

Leviathan μου πήρε κάποιο χρόνο να καταλάβω τι είναι τα κούλουμα! Καλή σαρακοστή!

Ανώνυμος είπε...

emm εν εκάμετε τίποτε;;;

κατι μου θυμίζει τούτη ούλλη η ιστορία.. μόνο που αν κάποιος εν ερωτευμένος, μάλλον εγώ θα είμαι..

anyway wishing you the best!! εν έσχιει καλύττερο πράμα που το να είσαι ερωτευμένος με ανταπόκριση!

apparos είπε...

Λέφτη εν λίο φανταζέ η ιστορία για να εκάμναμε κάτι!

σίουρα θα εσυνέβηκε τζαι το αντίθετο χωρίς να το αντιληφθείς!

έρωτας με ανταπόκριση... τώρα να δούμε αν θα τον ζήσουμε!

DaisyCrazy είπε...

σου το εύχομαι να το ζήσεις όλο αυτό που περιγράφεις, αλλά είμαι σίγουρη ότι αποκλείεται να κρατηθήτε έτσι στο τέλος. κι ας χάσει και το αεροπλάνο που τον πάει πίσω! :)

apparos είπε...

Δωροθέα καλώς σε βρίσκω! Λες να βγάζαμε τα μάτια μας πριν έφευγε; λολ

DaisyCrazy είπε...

Καλώς σε βρίσκω appare!
Μα ναι εννοείται! Πως να αντέξετε τέτοιο πάθος; Αδύνατο!

Δημοσίευση σχολίου