28 Μαΐ 2009

Coming out

Mark Tewksbury: 1|2|3

Ίσως από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να νιώσεις ελεύθερος.

Μια διαδικασία που σε κάνει να νιώσεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου.

Τόσο σημαντική, που η πρώτη φόρα, καθορίζει τις επόμενες. Όταν το τέλος της διαδικασία βρει μια θετική αντιμετώπιση. Παίρνεις θάρρος και συνεχίζεις παρακάτω! Όταν δεν πάει και τόσο καλά η διαδικασία. Νιώθεις την βαρύτητα να μεγαλώνει και το φορτίο σου να σε κουράζει περισσότερο.

Τουλάχιστον όταν αυτή η πρώτη φόρα γίνει με δική σου πρωτοβουλία, γνωρίζεις ότι βρήκες το θάρρος, ότι δεν είσαι τόσο αδύνατος. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Όταν εξαναγκάζεσαι, είτε με απειλές είτε λόγο καταστάσεων, δεν είναι τόσο ευχάριστο. Τουλάχιστον όμως έχεις κάποιο χρόνο και προετοιμάζεσαι.

Όταν όμως μαθαίνεται χωρίς την θέληση σου, χωρίς να το γνωρίζεις, τα αισθήματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Ακόμη χειρότερο όταν η αντιμετώπιση που συναντάς δεν είναι και τόσο καλή.

Γιατί σε ζαλίζω. Επειδή οι γονείς του Salonika3 μάθανε για αυτόν χωρίς την θέληση του. Μου ζητείσαι να μεταφέρω το γεγονός. Μέσα σε τέσσερις γραμμές ενημέρωσε πως η πληροφορία αυτή έφτασε κοντά τους μέσω του blog και ότι του τα έχουν κόψει όλα, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Θα πρέπει, λέει, να "αλλάξει" για τα μάτια τους ενώ αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι η έκφραση του "eimai poli distixismenos..."

Χωρίς να γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, δεν πιστεύω πως τα πράγματα είναι τόσο άσχημα. Ότι απλά είναι το πρώτο σοκ, μαζί με την όλη αναστάτωση της μετακόμισης. Απλά κουράγιο και τα πράγματα πάντα καλυτερεύουν.

Οι γονείς δεν θέλουν το κακό των παιδιών τους. Κάνουν αυτό που θεωρούν καλύτερο για αυτά. Αν όμως νομίζουμε πως τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου, τότε ζητάμε βοήθεια και δεν ντρεπόμαστε για αυτό.

Αν το διαβάζεις μικρέ, κουράγιο! Τα πράγματα θα καλυτερέψουν! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Υ.Γ. Δεν έχει ζητήσει βοήθεια και ελπίζω να έχει επικοινωνήσει και με άλλους. Οι πιο έμπειροι λογικά θα γνωρίζετε αν χρειάζεται και πως να στηρίξετε.

34 στοιχημάτισαν:

b|a|s|n\i/a είπε...

αυτό που θεωρούν καλύτερο μερικές φορές απλά δεν συμβαδίζει με αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα. ειδικά στην εφηβεία. το συγκεκριμένο θέμα διάλογο θέλει. αληθινό διάλογο. γιατί ούτε για δουλειά πρόκειται. ούτε για σχολή. ούτε για καριέρα. μα για ψυχική κυρίως ισορροπία. όλα καλά να πάνε.

mahler76 είπε...

δυστυχώς από σένα το μαθαίνω. Πολλές φορές του είπα να είναι προσεκτικότερος στο μπλόγκ κλπ άλλα δεν με άκουσε. Μικρέ ήμαστε μαζί σου αν και οκ το ξέρω δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μακάρι οι γονείς του να μπορούσαν να ενημερωθούν κατάλληλα για να δούν πως όλο αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου.

gay super hero είπε...

Tώρα τί να πω; 'Οτι γνωριζω περιπτώσεις που τα πράγματα ήταν ακόμα χειροτερα; Εύχομαι να περάσει σύντομα όλη αυτή η μπόρα. Μικρέ υπόμονή και τσαμπουκά! Εύχομαι να γίνουν όλα αυτά πολύ σύντομα μια μακρινή ανάμνηση...

xipasmenos είπε...

Υπομονή, και να αντιμετωπίζει δυνατά τα επιχειρήματα που θα παραβάλουν οι γονείς του. Ξέρει καλύτερα απο τον καθένα ποιός είναι και τι τον κάνει να νιώθει φυσιολογικός!

THANOS είπε...

πάντα ήμουν της άποψης οι γονείς να μην ξέρουν, γιατί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ,δεν πρόκειται ποτε να το καταλάβουν και η κατανόηση θα ναι απλά μίζερος συμβιβασμός

Ντεμης είπε...

Αχ βρε μικρέ μου φίλε Salonika3..... Κι εγώ τώρα το μαθαίνω, από σένα Άππαρε! Μιλούσαμε συχνά και στο τσατ και ξαφνικά χάθηκε από παντού πριν 10 μέρες. Κατήργησε και το μπλογκ του. Δικαίως είχα ανησυχήσει λοιπόν.
Κι είναι ένα εκπληκτικό παιδί, όσοι τον ξέρουν έστω και λίγο θα καταλάβουν. Λογικός, ρομαντικός, πολύ σοβαρός, άριστος μαθητής και φίλος. Φίλε μου Β. αν το διαβάσεις αυτό, σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και την αγάπη. Μια μπόρα είναι, πιστεψέ με! Μην απογοητευτείς, ό,τι κουβέντες κι αν ακούσεις. Πολλές φορές και μεγάλοι άνθρωποι δεν ξέρουν τι λένε και αργότερα μετανοιώνουν. Όποτε θέλεις και μπορέσεις, είμαστε εδώ! Κουράγιο.

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε...

Είναι τραγικό να στεναχωριούνται τόσο και τόσοι άνθρωποι στο βωμό μιας ομαδικής μαλάκυνσης, που φτάνει να κάνει μαλάκες και γονείς.

Όλα όμως περνάνε.

Και εμείς περνάμε.

Ευχομαί η δύναμη να είναι μαζί του

Man laying down είπε...

Ksero kales k ksero kakes istories comming out. I pio polles ine kakes omologo.Elpizo na epikentrothi to pedi se ayto pou ine pio simantiko - na apoktisi tin aneksartisia tou to sinotmotero , me tis ligoteres dinates thisies.

Den nomizo pos ine dinaton oli i gonis na katalaboun (edo problimatizome kata poso oli i gonis agapoun ta pedia tous,poso mallon ta katalabenoun)(k niotho poli tixeros pou exo k ta dio).

Blepis ti gonis exis - k pratis analoga. K an xriazete na pis psemata 2 xronia mexri na figis apo tin dikeodosia tous ,sta dika mou matia ine poli logiko. Ne,distixos iparxoun kapii gonis pou tha protimousan to pedi tous nekro apo to ine omofilofilos ( k alli pou frontizoun na to psofisoun me kathe dinato tropo ).

Unknown είπε...

Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς έγινε, οι γωνείς πολλές φορές αντί να κάνουν καλό στέλνουν τα παιδιά τους στην καταστροφη.
Συμφωνώ με αυτά που είπε ο thanos

Είδωλο είπε...

Παιδιά τι το συζητάτε?

-Θα πρεπε να είχε καλύψει καλύτερα τα "ενοχοποιητικά" στοιχεία, διότι για να βρει καποιος το blog του δεν ειναι ευκολο
Η ο υπολογιστης στο σπιτι ειναι κοινοχρηστος, η αφηνε το ιστορικο και τα pass στον browser
ΜΕΓΑ ΛΑΘΗ

-Τα πραγματα ποτε δεν θα πανε καλυτερα σε αυτη την ηλικια μιας και δεν θα μπορεσει να ανεξαρτοποηθει λιαν συντομως (δηλαδη μεσα στην επομενη 5ετια)
α) γιατι ειναι ανηλικος
β) γιατι δεν εχει τελειωσει σχολειο/δεν εχει τελειωσει με σπουδες/στρατιωτικα κτλ
γ) γιατι οποιος ειχε μιλησει με το παιδι, ξερει τι ιδιοτητα ακριβως εχει ο πατερας του κι οπως καταλαβαινεις, μαυρο φιδι...

Το Coming out γίνεται σε ανθρώπους που το κρατάς κρυφό, αλλιώς η απλή συνειδητοποίηση και η εναρμόνηση του γεγονότος με τον εαυτό σου κτλ δεν λέγεται Coming out. Eπιστρέφω, οταν κρατάς κάτι κρυφό απο κάποιον, σημαίνει οτι πιστεύεις πως δεν θα το δεχτει ή δεν έχει σημασία ή έισαι δεσμιός του και δεν θες να του δώσεις ένα ακόμα "πάτημα".

Το να δηλωθείς και ειδικά στους γονείς το κάνεις μόνο αφου έχει φύγει απο τα δικά τους "αρχίδια" και δεν τρέφεσαι πια απο αυτούς, κι όταν υπάρχει λόγος! Δηλαδή να είσαι ευτυχισμένος στην ζωή σου και να θες να μοιραστείς αυτον τον κάποιον που είναι πλεον ετερόν ήμισυ, μαζί τους. Αλλιώς για ποιον λόγο να τους προκαλέσεις δυστυχία χωρις κανέναν λόγο (μιλάω για την περίπτωση που δεν σε αποδέχονται), ή ακόμα και άν το πάρουν καλά για ποιον λόγο και πάλι να τους στεναχωρήσεις με την μοναχική ζωή που διάλεξες, να του φοβίσεις με το τόσο αμαρτωλο lifestyle που υπάρχει στον κύκλο μας, και να τους κάνεις να σαστίσουν αφου δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να σε ακολουθήσουν, παρακολουθήσουν ή να σε συμβουλέψουν για θέματα καρδιάς, σχεσεων και επαφων αφου ΔΕΝ λειτουργούμε ως str8.

Κανείς γονιός δεν είναι χαζός, όταν η μοναδική γυναίκα που μπαίνει στο σπίτι είναι αυτή που φωνάζετε για σίδερο, λες να μην έχουνε πάρει πρέφα?

Το επίσημο ανακοινωθέν είναι καλό να έχει και αφορμή, λόγο, ΙΣΧΥ.

Ταπεινή μου άποψη.

Το παιδί δεν μου φταίει σε τίποτα προσωπικά αλλα όπως και του το είχα πει φέρθηκε πολύ απρόσεχτα με το να δηλωθεί στο σχολείο και γενικότερα σε μια κοινωνία χωριού οπου ΟΛΑ μα ΟΛΑ συζητιούνται. (ακομα και να μην τον είχανε πάρει πρέφα απο το blog).

Que sera sera
Life is a bitch κι απο τα λαθη σου μαθαινεις.

thank you για την ανοχη του μακροσκελους ποστ.

karkinos7 είπε...

Ψυχραιμία και λογική σκέψη, να είσαι αληθινός σε αυτά που συζητάς με τους γονείς σου,μπορεί και να μην καταλάβουν ποτέ, αλλά δε θα είναι αυτή που θα καθορίσουν τη ζωή σου, το τι είσαι το ξέρεις εσύ και κανένας άλλος. Προς το παρόν υπομονή και λίγο το μαλάκα να κάνεις δε πειράζει καθώς ακόμα είσαι εξαρτημένος από τους γονείς.Για οποιαδήποτε βοήθεια εδώ είμαστε....

ethanandthecity είπε...

Θα συμφωνήσω με τον x-ouranou συμπληρώνοντας απλά πως κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη ΔΕΝ φανερωνόμαστε όταν οι άλλοι είναι ανίκανοι να μας αποδεχτούν ή τουλάχιστον όσο δεν έχουμε δυνατότητα ανεξαρτησίας και δεν μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Συνιστώ ψυχραιμία στο παιδί, θάρρος και γενναίες δόσεις χιούμορ, μελλοντικά όλα θα είναι καλύτερα.

ColourfulMind είπε...

Συμφωνώ με τα περισσότερα που διάβασα. Κάποιος κάνει το outing του όταν πλέον δεν εξαρτάται από κανένα. Δυστυχώς οι εξαρτήσεις, κυρίως οικονομικές σ' αυτό το στάδιο, δεν επιτρέπουν τις ελεύθερες επιλογές ή έστω αυτές να γίνονται δημόσια. Έχει δίκαιο ο gaykarkinos. Κάποτε χρειάζεται να κάνεις και λίγο το μαλάκα μέχρι να ξεφύγεις από την "επιτήρηση".

DaisyCrazy είπε...

οι γονείς νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι καλό για τα παιδιά τους αλλά συχνά δεν γνωρίζουν τι είναι καλό για τους ίδιους.. πόσο μάλλον για ένα άλλο άτομο.. έστω και το παιδί τους.

αν αγαπά ένας γονιός το παιδί του αργά ή γρήγορα θα δεχτεί τις όποιες επιλογές του είτε συμφωνεί μαζί του είτε όχι. αν όμως θέλει απλώς να το χειριστεί και να το οδηγήσει να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε ο ίδιος.. τότε χαλά η σχέση πόλυ εύκολα δυστυχώς.

tovenito είπε...

συμφωνώ με την άποψη του x-ουρανου. δλδ μου φαίνεται πολύ απρόσεκτο να μαθαίνει κάποιος στο σπίτι σου για το μπλογκ και άρα για σένα!
κρατώ όμως και μια μικρή επιφύλαξη για το τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει μια και δεν έχουμε άμεση πληροφόρηση από τον ίδιο.
οι γονείς πάντα πιστεύουν ότι το παιδί τους δεν είναι από "αυτούς".θέλουν εγγόνια, με λίγα λόγια θέλουν το παραμύθι τους. και είναι τόσο δύσκολο να τους το γκρεμίσεις όλο αυτό. προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ να απογοητεύσω έστω και αυτές τις ελπίδες τους. άρα από εμένα δεν πρόκειται να το μάθουν ποτέ επίσημα. δεν μπορώ και δεν δικαιούμαι λοιπόν να δώσω συμβουλές στο παιδί τη στιγμή που δεν έχω βρεθεί στη θέση του. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω την ευχή μου για την καλύτερη δυνατή συνέχεια.
και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι αυτή όταν οι γονείς έχουν ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό ή κοινωνικό στάτους και ιδιαίτερα στην επαρχία

gay super hero είπε...

Είναι εξαιρετικά εύκολο να νουθετούμε εκ του ασφαλούς και εκ του μακρόθεν έναν έφηβο. Να μην ξεχνάμε όμως ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ενθουσιώδεις και αυθόρμητοι, ούτε ξέρουν όλοι να "φυλάγονται" τόσο καλά, ούτε είναι όλοι το ίδιο πονηροί και "καταφερτζήδες". Γιατί για να κρύβεται κανείς από τους γύρω του σε τόσο τρυφερή ηλικία χρειάζεται να αναπτύξει αυτά τα ταλέντα σε πολύ ισχυρές δόσεις. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι από προσωπικη εμπειρία.

Και εμείς που ξέραμε να "φυλαγόμαστε" το πληρώσαμε αυτό με καχυποψία, κρυψίνοια, διπλή ζωή, έλλειψη αυθορμητισμού, αναστολές, ανασφάλειες και χιλιάδες κολλήματα στις προσωπικές μας σχέσεις.

Οπότε μπορεί ο μικρός τώρα να πληρώνει τώρα βαρύ τίμημα αλλά ίσως καταλήξει πολύ πιο ισορροπημένος από πολλούς άλλους - αν βέβαια δεν καταφέρουν οι δικοί του να του καταστρέψουν τη ζωή μια για πάντα.

Το πο αστείο της υπόθεσης είναι πως οι ετεροφυλόφιλοι θεωρούν ότι είναι και οι καταλληλότεροι για να γίνουν γονείς και να μεγαλώσουν παιδιά...Να γελάς και να κλαις μαζί...

Ανώνυμος είπε...

Φτου! Πάνω που μόλις είχα αρχίσει να τον γνωρίζω. Ελπίζω να είναι καλά και να του πάνε καλά...

George Tsitiridis είπε...

i arxi einai panda diskoli...
meta omos.... einai i apoliti elefteria

karkinos7 είπε...

gay super hero έχεις μεγάλο δίκιο.....για τους περισσότερους!!!!!

Ιθάκη-man είπε...

Όσο σκληροί να θέλουν να φαίνονται οι περισσότεροι γονείς, οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν... Οι γονείς (ένα α σεβαστό ποσοστό αυτών) αν και δεν συμφωνούν συνήθως με τα παιδιά τους τα υποστηρίζουν, αν αυτό είναι άυλο. Απλά έχουν μπει στο κοινωνικό σύστημα (που ισχύει σε όλες τις χώρες) και φοβούνται τι θα πει ο κόσμος. Προσωπικά οι γονείς μου το ξέρουν, το να είσαι γκέι, ο βήχας, ο ελέφαντας και ο έρωτας δεν κρύβονται... ασε που κάνουν τα κινεζάκια. Δεν το δήλωσα αλλά έλα τώρα!
Καλή και κακή στιγμή δεν υπάρχει, υπάρχει αυτό που είπες άππαρε, μετά βίας ή με την άνεση σου... Όλα συμβαίνουν για ένα λόγο...

Δεν το ξέρω το παιδί αλλά υπομονή, μπόρα είναι και θα περάσει!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Είναι σκληρό να γίνονται πράγματα χωρίς την συγκατάθεσή σου. Με τον καιρό θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Ο μικρός μας φίλος πρέπει να κάνει υπομονή και κουράγιο...

sdfgh είπε...

κατι μου θυμιζει...οχι δικη μου εμπειρια,εμενα ακομα δεν το πιστευει η μανα μου χα χα χα.
τιποτα απλα υπομονη και ολα θα φτιαξουν
ας το ελπισουμε!!!

evZin είπε...

Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού πόσο βαθειά και επικύνδηνα είναι τα ενδόμυχά μας. Πρέπει να' μαστε πολύ προσεκτικοί πιοι έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Άππαρε σε έμαθα μέσω ενός φίλου και σε διεβάζω τακτικά. Πολύ καλή δουλειά :)

One of the people είπε...

Είμαστε εδώ. Salonica3, ό,τι χρειαστείς εδώ.

turigr είπε...

Δεν ξέρω τι να πω σ΄αυτή την περίπτωση. Ίσως η υπομονή να είναι και καλύτερη συμβουλή. Δυστυχώς οι αποκαλύψεις σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να γίνονται με το "μαλακό" και αφού θα έχει προηγηθεί η κατάλληλη προεργασία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο τέλος.

Not me είπε...

Αυτό έγινε και σβήστηκε το μπλογκ του¨?
Είχα μια απορία αλλά δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο...
Υπομονή στoν salonika3......
Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα...
Ας πει κάποιος στους γονείς του να μπουν στα μπλογκς ή εδώ να μιλήσουμε λίγο....
Καλό θα ήταν πιστεύω...

g for george είπε...

Δυστυχώς το φοβόμουν αυτό.. δεν είχα προλάβει να του στείλω ένα μέηλ, συμβουλεύοντάς τον να μην γράφει τόσα πολλά γι' αυτόν και την ζωή του, ειδικά μάλιστα με τόσες λεπτομέρειες... για κάποιον που ζούσε στο κοντινό περιβάλλον του δεν ήταν καθόλου δύσκολο να καταλάβει, διαβάζοντας το μπλογκ... ελπίζω αυτή η αποκάλυψη να μην έγινε μέσω "φίλων" διότι τότε το πλήγμα θα είναι διπλό γι' αυτόν..

Λυπάμαι πραγματικά που έγινε αυτή η αποκάλυψη και μάλιστα χωρίς την θέλησή του. Είναι κρίμα γιατί είναι σε μια ευαίσθητη ηλικία και αυτό που πρέπει να πάρει από την ζωή δεν είναι αυτό, η άσχημη πλευρά της. Εύχομαι να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του γρήγορα ψυχικά και να ξέρει ότι έχει πολλούς φίλους πλέον να μιλάει. Και γιατί όχι, αν χρειαστεί κάτι, πιστεύω πως θα σκεφτούμε κάποιον τρόπο να βοηθήσουμε.

Λυπάμαι επίσης, γιατί πέρυσι το καλοκαίρι έζησα σχεδόν από κοντά, δύο παρόμοιες ιστορίες...

PN είπε...

Και να πω...ότι δεν τον είχα προειδοποιήσει να είναι πιο μαζεμένος...τι να πω; Ελπίζω όλα να πάνε καλά και πραγματικά να ισορροπήσει λίγο τη ζωή του και τις προτεραιότητές του. Καταλαβαίνω ότι είναι σε μια ηλικία που έχει ενθουσιασμό και αυθορμητισμό, αλλά χρειάζεται κάθε φορά να βάζουμε συγκεκριμένους στόχους. Και τώρα ο στόχος του πρέπει να είναι τα μαθήματα και οι σπουδές του. Ακούγομαι λίγο συντηρητικός, αλλά το πιστεύω. Έχει μια ζωή μπροστά του μετά να διαλέξει και τους δρόμους του και να ζήσει και τον έρωτα όπως τον επιθυμεί ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση...καλό κουράγιο μικρούλη!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

o xronos tha deiksei
o xronos tha giatrepsei episis
kapou eixa akousei ton eksis dialogo

-esy pou to eipes anoixta ti antapokrisi eixes?

-den mporeis na fantasteis poses ntomates efaga stin arxi, alla kai posa tilefwna mazepsa meta!

Hfaistiwnas είπε...

Άσχημο όντως..
Ας ελπίσουμε ότι όπως είπες είναι το πρώτο σοκ και με τον καιρό θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα..
Ο καθένας στη θέση του θα ήταν σε άσχημη κατάσταση ειδικά τον πρώτο καιρό..

greekgaylolita είπε...

Αγαπητε χ η βαση του συλλογισμου σου ειναι τοσο τυπικα ομοφοβικενοχικη( απο την gay οχθη ομως) που με ωθει στο να πω μερικα πραγματα:


"..αλλιώς για ποιον λόγο να τους προκαλέσεις δυστυχία χωρις κανέναν λόγο (μιλάω για την περίπτωση που δεν σε αποδέχονται),

το οτι ειμαστε gay ειναι κατι που συνιστα "μηδενικο" λογο και προκαλει αυτοματως δυστυχια σε οσους δε το καταλαβαινουν?
Bad for them, bad for us(εμεις κι αυτοι βουτηγμενοι στην αρνηση). Οποιος προσδοκα να κανει μεγαλωσει παιδια ως φωτοτυπιες δε κανει για γονιος. Τελος.


"..ή ακόμα και άν το πάρουν καλά για ποιον λόγο και πάλι να τους στεναχωρήσεις με την μοναχική ζωή που διάλεξες"

Πωπω, ενω εως φωτοτυπικο στρεητακι υποθετουν(και υποθετεις και συ μαλλον ενοχικογενες γκεηακι που διαβαζεις αυτο το αντιλογικο σχολιο;-)πως δε θα παρεις ποτε διαζυγιο, δε θα μπακουριασεις καθολου για μεγαλα χρονικα διαστηματα και γενικα δε θα κηλιδωωωσεις never to ποτε αυτο το πεντακαθαρο (γλουτιαιο) μετωπο.

".. να του φοβίσεις με το τόσο αμαρτωλο lifestyle που υπάρχει στον κύκλο μας, και να τους κάνεις να σαστίσουν"

Εγω που ζω? Στη gay Ζουαζιλανδη αραγες?Εκτος ακυκλων κυκλωματων? Γιατι το 99% των στρεητ ειναι αμαρτωλοι τα μαλα(ευλογησον πατερ;-) εχουν σκισει γατες, βαρδουλα και σνιφαρει αρειμανιως οτιδηποτε κυκλοφορει σε ποσοστα εκθετικως lifestylικως πανομοια με τα "δικα" μας. Οποτε ουτε ζημια, ουτε γατα. Me thinks.

"..αφου δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να σε ακολουθήσουν, παρακολουθήσουν ή να σε συμβουλέψουν για θέματα καρδιάς, σχεσεων και επαφων αφου ΔΕΝ λειτουργούμε ως str8"

Γονεις χρειαζομαστε, οχι συνοικιακες Τενιες Μακρηκοντες. Αν αγαπανε αληθινα τα παιδια τους ολα τα αλλα ερχονται. Μαζι και η κατανοηση. Και για ναγινει αυτο καποιος πρεπει να βγει απο την (οποια) ντουλαπα του.
Γιατι δυστυχως οσο παραμενεις μεσα, ολο και καποιος θα σε κλειδωνει καθε φορα(ειτε λεγονται γονεις, ειτε ενοχικομικροαστικες αντιληψεις, ειτε straightlοοking μυρη(σ)κασμοι, ειτε το Γκαζομαντρι ενιοτε;-)
δημιουργωντας σου φιλτατε gay aαναγνωστη μυριες οσες κομπλεξογενεις συμπεριφορες οπως πολυ σωστα υπενθυμισε ο gsh.

Χαλαρωσε λοιπον (και) να το κανεις.
(απλα μη ξεχνας τους συνυπολογισμους και το timing για να εχει βαση η εκβαση:-)
Και εσυ μικρε υπομονη(εφοσον δε την επεδειξες).
Στο μελλον θα βγεις κερδισμενος.
Nothing Fails;-)

Leviathan είπε...

o xronos 8a voi8isei kai 8a katalavoun pisteuo...krima...tora to diavasa...ipomoni kai ola 8a ginoun kalitera...

kalimera

Ανώνυμος είπε...

ωρε πουστη μου και ελεγα που χαρηκε αυτο το παιδι.
Νομιζα οτι επαθε κατι σοβαρο.
νομιζω θα περασει.
το πρωτο σοκ ειναι.
ουτε φονιας ειναι το παλικαρι
ουτε κλεφτης ουτε εγκληματιας.
αν διβαζεις μικρε να ξερεις οτι σγαπαπαμε.
να προσεχεις.

sunlight είπε...

βασικα ειμαστε στην ιδια ηλικια......αυτο ποθ εγινε θα νιω8ει οτι ειναι τουλαχιστον σοκαριστικο....και ειναι παρα πολυ καλο παιδι βασικα ο σαλονικα....πολυ καλο παιδι...και ειναι αδικο επειδη εχει την ιδιαιτεροτητα αυτη ...που ουτε ιδιαιτεροτητα ειναι σε τελικη.....να περασει ολα αυτα.....αλλα περαστικα ειναι...πιστευω οτι θα βρει το δρομο του...αν δεν το εχει κανει ηδη.....σαλονικα take care!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου