6 Ιαν 2009


Αππάρε μιας και πείρα το θάρρος σου, σήμερα θα σου μιλήσω για πιο γήινα πράγματα.

Ξεκινώ από την πιο κάτω εικόνα που βρέθηκα αντιμέτωπος σήμερα. Ένα ταξί μπλοκάρει κάποιο στενό και περιμένω να φύγει. Παράξενο το ταξί μιας και δεν κυκλοφορούν πολλά. Με έκπληξη παρατηρώ την ώρα που φεύγει το ταξί μια μεγάλη γυναίκα να χρησιμοποιεί περπατητήρα σπαστό και τέλος να σπρώχνει μια πολύ μεγαλύτερη γυναίκα που βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Προφανώς είχαν επιστρέψει από κάπου μιας και προχωρούσαν σιγά - σιγά στην αυλή του σπιτιού. Αν δεν κάνω λάθος θα ήταν η κόρη, άτομο με ειδικές ανάγκες, που ήταν πάντα υπό την προστασία της μητέρας της και τους έβλεπα κάθε Κυριακή τα χρόνια που πήγαινα εκκλησία. Οι συναισθηματισμοί και οι συνειρμοί που πέρασαν στο μυαλό μου την στιγμή εκείνη δεν μπαίνω στον κόπο να τους αναφέρω. Η κόρη πλέον, με ότι δύναμη είχε, πρόσεχε την μητέρα της.

Πάμε τώρα σε κάτι πιο ανάλαφρο και σε ενημερώνω άππαρε ότι με την αλλαγή του χρόνου, το πρώτο δάγκωμα στο κομμάτι βασιλόπιτας που πήρα, βρήκε κάτι σκληρό. Μετά από 8 περίπου χρόνια βρίσκω για δεύτερη φορά το φλουρί επιβεβαιώνοντας απλά την πιθανότητα! Επειδή όμως θέλω να βρίσκω σημασία και κρυμμένα μηνύματα παντού το λαμβάνω σαν σημάδι ότι το 2009 πρέπει να κάνω το μεγάλο βήμα! Κάτι θετικά έλεγε και το ζώδιο μου οπότε προχωράμε ακάθεκτοι!

Γενικά αυτές τις γιορτές δεν είχαμε ιδιαίτερες οικογενειακές εντάσεις και σε παρακαλώ ούτε μια έξαρση! Πρέπει να είναι οικογενειακό ρεκόρ. Φτου να μην το ματιάσω!

Παράξενο θεωρώ το γεγονός ότι κάποια συγγενικά μου πρόσωπα έδειξαν μια μεγαλύτερη συμπάθια στο πρόσωπο μου. Κάτι δεν πάει καλά... Γενικά όμως οι άνθρωποι, ανθρώποι και δεν με εξέπληξε κανείς τους, οι συμπεριφορά τους ήταν η συνηθισμένη.

Επίσης άππαρε δέχτηκα να δω ταινία σε κακή ποιότητα, θα προσπαθήσω να μην το επαναλάβω. Η συγκεκριμένη ταινία που είδα ήταν άψογη. Ντρέπομαι να πω ότι ακόμη να δω το Madagascar 2. Γενικά με περιμένουν πολλές ταινίες για θέαση...

Στις επόμενες μέρες θα βρεθώ πίσω Ελλάδα και μένω με την απορία αν οι φετινές διακοπές είχαν κάτι διαφορετικό. Μάλλον ναι γιατί πρόκειται για τις πιο ήπιες, χωρίς κάτι ιδιαίτερο, όπως τις προηγούμενες.

Ναι καλά κατάλαβες αυτές τις μέρες δεν με απασχολεί τίποτα το ιδιαίτερο! Μια χαρά!

Χμμμ, ώρα για ύπνο άππαρε!

25 στοιχημάτισαν:

Δήμητρα είπε...

Kαλή Χρονιά !

Greekstories είπε...

Ατε καληνυκτα...

semilingualist είπε...

καλή χρονιά, να είναι όπως την επιθυμείς. καλό βράδυ :-))

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Αφού δεν υπήρχαν εντάσεις μην το συζητάς, μια χαρά! Εύχομαι η χρονιά να είναι το ίδιο καλή όπως οι γιορτές σου! Και πιο καλή!

Ανώνυμος είπε...

oute sto oneiro mou na vrw to selini.
alla gia to zwdio mou (parthenos) len oti tha ine i tixeri xronia oso afora ta erwtika..

egw en tous pistefkw!
filia polla..
kali xronia! x

apparos είπε...

Καλή χρονιά Δήμητρα! Αν δεν καμνώ λάθος καμνεις μου ποδαρικό από γυναικείες παρουσίες!

Greekstories, καλημέρες! Χαιρετίσματα στον Σσιατς σου!

semilingualist, καλή χρονιά και σε σένα! Ότι επιθυμείς! Χμμ, Φρακ, το γνωστό φρακ; BSG, χεχε.

Ηφαιστίωνα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μια χαρά! Η χρονιά να μην είναι όπως τις γιορτές γιατί θα κοιμηθώ στο μήνα! Με λίγη ένταση! Καλά να 'μαστε και θα το κανονίσω αυτό!

@Λευtης
Είσαι αποδεδειγμένα κακαουσκιάς καλό!
Αν δεν τους πιστέψεις εν θα σου κάτσει τίποτε ερωτικό! Πίστεψε και θα δεις λαλούν, σαν το τρώε τζαι έρκεται ένα πράμα.
Καλή χρονιά!
Εξημερώθης βλέπω! Ελπίζω να επέρασες καλά τζαι να μεν έσσει σχέση με την ανάρτηση σου!

Ανώνυμος είπε...

'Ηντα καλά!

Γενικά σου πάν καλά τα πράματα εσένα..
Τελικά ίσως ο σταρχιδισμός να μας οδηγεί σε καλές και ήρεμες με τον εαυτό μας καταστάσεις!

keep it up!

semilingualist είπε...

nai, to gnwsto BSG frak, frakking frak you motherfrakking frakker! eisai fan??
:-)))

apparos είπε...

@Απελευθερωμένος
Ε ναι, γενικά αμαν αποφεύγεις επίπονες καταστάσεις τζαι μειώσεις τα θέλω σου τζαι τις απαιτήσεις σου πάεις τα καλύττερα. Τώρα για πόσο μπορείς να παίζεις πελλο τζαι ως πότε εν να τα έβρεις μπροστά σου ουλλα εν ξέρω.
Το μόνο σίουρο συμβιβάζομαι προσωρινά, ως που οι επιλογές μου εν μετρημένες. Είπεν τα τζαι ο αξούριστος, Life is what you make of it.

@semilingualist
Frak you! Fan, fan δεν είμαι αλλά περιμένω με αγωνία τα τελευταία 10 επεισόδια που αν δεν κάνω λάθος ξεκινάνε αυτό τον μήνα!... Χεχε, κατά τα αλλά δεν είμαι φαν!

semilingualist είπε...

kale den pigaine se sena! frak, pareksigi8ikame :-P

egw na deis pws ta perimenw! sto US ksekinan 16.01. anteanteanteante na ta katebasoume ki auta na doume ti 8a ginei! (ton 4o kuklo den ton exw dei na fantasteis mexri twra, exw katebasei ta 10 prwta alla lew oooooxi na meinw me kana cliffhanger apo dw mexri to manchester me to sumpa8eio kai na psaxnomai. upomouni mexri na bgoun kai ta upoloipa ;-)) eimai ligo porwmenos opws katalabes....
ax i number six....ax...lee adama....helo...samuel...to boubalaki o chief! o paliokargiolis o giatros de 8a to faei to gamokefali tou kamia fora????? e??? gkrmf.
moumple moumple se prizw alla ksedinw mouxaxa >sigh<

apparos είπε...

λολ, τι να παρεξηγηθούμε! Απλά το εκφώνησα! Δεν πήγαινε ούτε το δικό μου κάπου συγκεκριμένα! Το cliffhanger δεν είναι από αυτά που σου σπάζουν τα νεύρα και μένεις με την ψυχή στο στόμα αλλά μένεις με το στόμα ανοιχτό! Ε ναι, κάποιους χαρακτήρες τους ξεχωρίζουμε λιγάκι λόγο εμφάνισης! Ο γιατρός από τους πιο μισημένους χαρακτήρες!

semilingualist είπε...

ε όχι και λιγάκι, όχι και λιγάκι ;-))
χαχαχαχ

ο γιατρός και η κάργια η τσώλα η ντιάννα το σαϊλόκι της κακιάς της ώρας της μαύρης και της άραχνης, που να της καρφωθεί ένα ράπτορ εκεί που ξέρει και να μην την ξεκολλάνε ούτε 100 σεντούριονζ. η όρθια μπουχέσα, το ξασπρισμένο ξινοφρόκαλο (τη λατρεύω όπως καταλάβατε).
και ο μπράδερ. ο άλλος καράβλαχος σάιλοκ. τι μάδερφράκιν πης οφ σητ...γκροαν.
χριστέ μου ακόμα δε μπορώ να ξεπεράσω το σοκ ότι ο ΧΟ και ο τσηφ το βουβαλάκι μεταξύ άλλων είναι σαϊλόκια...μαχ μουχ.
προβλέπεται χατ σήζον!
(πω πω μη σχηματίσεις τη χείριστη εικόνα, δεν είμαι έτσι συνήθως, αλλά είχα καιρό να βρω να τα πω κάπου χιχι)

uberbastard είπε...

Αφου κερδισες το φλουρι θα ειναι η χρονια σου! ελπιζω και η δικη μου(ναι μου ετυχε κι εμενα)

Keen On Boys είπε...

Πώπώ...χρόνια έχω να βρώ φλουρί! πιο πιτσιρικάς θυμάμαι το έβρισκα εγώ για 3-4 χρόνια στη σειρά!

xipasmenos είπε...

Κωλοφαρδε και συ και ο uber και γω μαζί....

Άντε όλα καλά να μας πάνε....θα μας πάνε!!!

apparos είπε...

semilingualist, προσπαθώ να συγκρατηθώ και δεν με αφήνεις! Λιγουρεύτηκα τον lee και τον chief στην πρώτη σεζόν καθώς και ένα τύπο τον οποίο σκότωσαν στην δεύτερη σεζόν. Ξενέρα! Προβλέπετε όντως χοτ γιατί πολύ απλά οι ανθρώποι ξέρουν που να σταματάνε! Είπαν 4 σεζόν και τελειώνει στις τέσσερις! Οι ηθοποιοί απλά κορυφαίοι, ακόμη και ο μισημένος γιατρός, η σκηνοθεσία άψογη και το σενάριο καλύπτει πολλές σκοπιές ενός πολιτισμού (αν και κάπου κατάντα κουραστικό)!!

uberbastard, ας το πιστέψουμε τότε μπας και γίνει κάτι!

Keen On Boys, ε ναι, όταν ήμουν μικρός έβρισκα κάθε χρόνο, όπως και τα υπόλοιπα ξαδέρφια! Βλέπεις στις τότε βασιλόπιτες βάζανε αρκετά περισσότερα φλουριά μην μείνει κανείς με το παράπονο! Τώρα αν εσύ έβρισκες το ένα και μοναδικό τι να σου πω! Καταχράστηκες την τύχη σου από νωρίς!

xipasmenos, θα μας πάνε, θα μας πάνε! Έτσι θετικά να σκεφτόμαστε!

Leviathan είπε...

tixerouri vrikes kai to flouri!teleia!!!kali xronia!!!..oso gia ti proti eikona pou perigrafeis...o kosmos exei tosa provlimata pou de fadazomaste kai tosi axioprepeia parallila..

tovenito είπε...

καλή χρονιά και από μένα!
κάθε μέρα να σου φέρνει και ένα νέο φλουρί φέτος

apparos είπε...

Leviathan, όντως τέλεια! Καλή χρονιά να έχουμε!
Η εικόνα ήταν γροθιά στο στομάχι, υπενθύμιση για το τι υπάρχει εκεί έξω και το πόσο ασήμαντα είναι αυτά που παραπονιέμαι. Αξιοπρέπεια, κάποιοι μας βάζουν γυαλιά, μαθαίνουμε άραγε ποτέ;

tovene592 καλή χρονιά!
φλουρί - φλουρί γεμίζει το σακούλι ε;
Να γεμίζει η ζωή από εμπειρίες εύχομαι!

ethanandthecity είπε...

Εγώ έχω να καταγγείλω ότι το φλουρί στο δικό μας πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν κατέληξε σε αυτόν που έφερε τη βασιλόπιτα. ουουου στημένοοοο

apparos είπε...

ο άνθρωπος φτιάχνει την τύχη του και καλά κάνει!!!

Not me είπε...

Γεια σου apparos..
Χαίρομαι που σε βρίσκω....
Καλή Χρονιά με υγεία.....

apparos είπε...

Γεια χαρά!
Παρομοίως!
Καλή Χρονιά με υγεία και σε εσένα
[και το λέω με κάθε επίγνωση ;)]

Αρκούρης είπε...

μα εννοείται ότι το γεγονός και μόνο ότι βρήκες το φλουρί είναι πενταξεκάθαρο σημάδι ότι "το 2009 πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα"!!! Και, πίστεψε με, δεν είναι και τόσο μεγάλο...

apparos είπε...

Κάτσε να το "κάμω" τζαι θα σου πω αν ήταν μεγάλο για μένα :P
Έχει ακόμη 11 μήνες ο χρόνος!!!

Δημοσίευση σχολίου