18 Ιαν 2009

Mayday! Mayday!


Άππαρε χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σου!

Εψές μια κοπέλα στον περίγυρο μου ήταν σούπερ φιλική μαζί μου. Γενικά ήταν φιλική μαζί μου και την συμπαθώ γιατί για την ηλικία της δεν είναι φαντασιόπληκτη και γενικά σοβαρή με μετρό.

Που λες, αν και καθόμουν ήσυχος στην γωνία μου, ήρθε, με χαιρέτησε, ρώτησε τα νέα μου, ρώτησα και εγώ τα δικά της για λόγους ευγένειας και όλα καλά. Ύστερα όταν ήταν να φύγω, πήγα από την παρέα της και την καληνύχτισα, με καληνύχτισε και μου είπε αν τελικά δεν γίνει η εξεταστική να κανονίσουμε να πάμε για καφέ!

Όπα λέω, έχουμε θέμα. Ευγενικός όπως πάντα της είπα θα το κανονίσουμε. Φεύγω και κάνω τις σκέψεις μου ελπίζοντας πως απλώς αρέσει η παρέα μου στην δίκη της παρέα.

Την επόμενη μέρα, δηλαδή σήμερα, κάτσε πέρασαν τα μεσάνυχτα, χθες, παίρνω το απόγευμα μήνυμα στο κινητό (παράξενο) και από άγνωστο αριθμό (πρωτοφανές) και βλέπω ότι το υπογράφει η ίδια! Χρησιμοποίησε για αφορμή μια κοινή συνάντηση και ρωτούσε αν θα πήγαινα τελικά. Το μήνυμα ελήφθη και ναι έχουμε πρόβλημα! Απάντησα καταφατικά γιατί ήταν γνωστό ότι θα πάω και αν δεν χανόμασταν στο κόσμο θα τα λέγαμε εκεί. Απάντησε πίσω εκφράζοντας την ευχαρίστηση της και έστειλε φιλιά!!!

Απλά την προσκυνώ! Όσο θάρρος δεν έχουν οι γνωστοί μου να κυνηγήσουν μια γυναίκα που θα 'θέλουν το έχει αυτή και το κάνει ξεκάθαρα! Δεν νομίζω να είναι τόσο αφελείς και να νομίζει πως στέλνει σήματα μορς. Άσε που είναι ευθείς και δεν ήρθε μέσω τρίτων ατόμων και δεν φαίνεται να το έχουν μάθει όλοι αφού κάνεις δεν φρόντισε να με αστειέψει. Για αυτό και της βγάζω το καπέλο.

Φαντάζομαι την διαδικασία που έκανε για να βρει το τηλέφωνο μου! Λίγοι το έχουν μιας και βρίσκομαι χαμηλά στο ραντάρ και μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο θα μπορούσε να της το δώσει και πάλι μέσω κάποιου άλλου συνδετικού κρίκου (φαντάζομαι). Με κολακεύει η κατάσταση και βέβαια μου συμβαίνει πρώτη φορά (τουλάχιστον τόσο ευθέα, άλλες μπορεί να ήταν εντελώς της φαντασίας μου)

Όπως και να έχει, άππαρε εδώ είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σου!

Ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να ακολουθήσω για να οδηγηθώ με επιτυχία στην σχέση κάλυψης! Ότι πρέπει για να ρίξω στάχτη! Έλα μην θυμώνεις, αποτυχημένο αστείο.

Λοιπών, δεν ξέρω αν έδωσα θάρρος, τόσο στο παρελθών όσο και τώρα ήμουν απλά ευγενικός και ακούω πάντα με προσοχή τον συνομιλητή μου. Εδώ πρέπει να την πάτησα αν και έχω τις αμφιβολίες μου μιας και ένα τρίμηνο πριν προσπάθησαν να μου πλασάρουν το msn συγκεκριμένης κοπελιάς που απλά με είδε για λίγες ώρες, απλά για να τα πούμε και να δούμε αν ταιριάζουμε. Έλεος, τόσο καιρό που ήσασταν να μου τονώσετε την αυτοπεποίθηση; Τώρα που τα βρήκα με τον εαυτό μου θυμηθήκατε; Ρε άππαρε τελικά λαλείς να είναι αυτό; Όπως και να έχει, τέτοια μουσκουρούθκια δεν τα μπορώ, αλλά θα κρατήσω ακόμη λίγο το ύφος με το οποίο σου μιλώ.

Θέλω συμβουλές, αλλιώς πάστες, για το πως κερνάς χυλόπιτα χωρίς να πληγώνεις. Απαραίτητο να μην αφήνει περιθώριο στο μέλλον (π.χ. "δεν μπορώ τώρα", "δεν κάνω για σχέσεις εγώ"), να συνεχίσει παρακάτω, ανάλογα πάντα με τον χαρακτήρα της να μην κολλήσει. Να μην καρφωθώ. Διπλωματικό γιατί το ψέμα το απεχθάνομαι και σεβασμό στα αισθήματα της και στην προσωπικότητα της. Στο είπα πιο πριν είναι μια χαρά κοπέλα (για σπίτι) και δεν θα ήθελα να πληγώσω αλλά ούτε και να την αφήσω να πιστεύει σε αόριστες καταστάσεις.

Άππαρε, πέραν του όλου χαζοχαρούμενου ύφους το θέμα είναι σοβαρό. Δεν παίζω με αισθήματα άλλων. Ελπίζω ακόμη να κατάλαβα λάθος τις προθέσεις της άλλα με κάποιο τρόπο πρέπει να ξεκαθαρίσω την κατάσταση να μην περιμένει άδικα.

Προς το παρών η κατάσταση είναι στο αόριστο και στην ψύχρα αφού τελικά δεν βρεθήκαμε.

Έχω υπόψιν μου μια μέθοδο που πρέπει να ακολουθήσω, λίο ψυχρή, αλλά διπλωματική και ξεκάθαρη, δεν την αναφέρω για να μην σε επηρεάσω και ελπίζω να προσκομίσω ιδέες, να τις ακολουθήσω ή να τις ενσωματώσω στην δίκη μου μέθοδο. Αν πάλι με γράψεις στα παλαιά τον υποδημάτων σου απλά θα κάμω της κκελές μου.

Και δεν είναι το κατάλληλο άτομο για να ανοιχτώ.

Επίσης άππαρε που το θέμα τούτο απορρέουν πολλά άλλα σημαντικά που δεν ξέρω αν θα ήθελα να τα συζητήσω μιας και είναι γνωστά ή αμετάκλητα.
Ακόμα υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν θα ασχοληθώ (πολλά) για το τι μπορεί να παρεξηγηθεί ή τι μπορεί να φανεί που δεν ισχύει από τον τρόπο που σου μιλώ. Άπλα γιατί στο τέλος δεν θα σου μιλώ ή θα σου μιλώ και θα νιώθω κάποιος άλλος. Ελπίζω να καταλαβαίνεις.

30 στοιχημάτισαν:

Ο Μικρός Ναυτίλος είπε...

αχ, μού είχε τύχει το ίδιο όταν ήμουν στη Γ Λυκείου (πωπω, μεγάλωσα). ξέρεις τι μπορείς να κάνεις; να μην κάνεις τίποτα βασικά μέχρι να ξενερώσει. πόσο θα αντέξει, θα βαρεθεί. γενικά να το παίζεις vaguely unavailable. δεν ξέρω αν είναι ανθρωπιστική τακτική αλλά, win, lose, but never confuse.

χαιρετώ.

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

koita na deis...
mporeis kai na dokimaseis!!!!
den einai kaki idea...
i apla kane ayto pou proteinei o Naytilos

Greekstories είπε...

Συμφωνω με τον Ναυτιλο...Αδιαφορια ευγενικης φυσεως χωρις να υποφερει κανεις, χωρις να πληγωθει κανεις. Σε καποια στιγμη... ε του αππαρου..θα βαρεθει, θα σκεφτει τι θα σκεφτει και θα κατσει την μαππα εις δαπεδον σκληρον. Ταφ λακ...

Owain Glyndwr είπε...

Κοίτα αν δεν φαίνεται καθόλου ότι είσαι gay και πιστεύεις ότι δεν της περνάει καθόλου από το νου,πες της το!ορθά κοφτά!στην ψύχρα!γουστάρω να βλέπω φάτσες γυναικών όταν μαθαίνουν ότι αυτός που γουστάρουν είναι gay!"μπες στα έγκατα του κροκοδείλου"!Θα γελάσουμε τρελά!Λες να πάθει και καμιά κρίση;να αρχίζει να σπάει τα πάντα;να χτυπάει κόσμο;εσένα;ή απλώς να σοριαστεί αναίσθητη,αφού πρώτα βγάλει κραυγή διαμονική;Μην ξεχάσεις κάμερα και ανέβασμα στο youtube!
Αστειεύομαι φυσικά!Δεν ξέρω τι να πω,μάλλον κι εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες(τί είπα πάλι,Μαρούσκα σημείωνε).Βέβαια δεν το κρύβω ότι πράγματι μ'αρέσει να βλέπω κόσμο να εκπλήττεται...

Leviathan είπε...

to na tis anoixtis de vrisko to logo..kalitera adiaforia...einai to pio anodino...kalimera kai kali kiriaki!!!

the boy with the arab strap είπε...

πεστο της να ησυχασεις μια ωρα νωριτερα .

Πρασινη νεραιδα είπε...

xm..
an den mou eixe simvi afto pou leei o Owain Glyndwr, 8a sou edina tin idia simvuli.
but, because i've been there, en ligo xanw ti gi katw ap'ta podia mou i fasi kai den xerw an 8a to adexi i kopela.
kalitera, pes pos apla den endiaferesai. poli aorista, ki ase tin aftin na ftiaxi sto mialo tis to giati..

life_traveller είπε...

Εγώ θα σύστηνα χαλαρότητα και όπου σε βγάλει... τπτ στη ζωή δεν είναι απόλυτο και οριστικό... εσύ αγχώθηκες και μόνο στην ιδέα του να βγείτε παρείτσα, δες πως πάει και όποτε εσύ θέλεις... φεύγεις/μένεις οτιδήποτε... κάνεις δε χρειάζεται να εκμεταλευτεί κανέναν.. μη τα βλέπεις ρε όλα τόοοοοσο σοβαρά... η ζωή έχει πλάκα κυρίως!

Ανώνυμος είπε...

Αν όπως λες είναι σοβαρή κοπέλα και ενδιαφέρον τύπος, θα σου πρότεινα να επιδιώξεις τη φιλία της. Αν στην πορεία δεις ότι μπορείς να την εμπιστευτείς μπορείς να της μιλήσεις για σένα. Νομίζω ότι θα καταλάβει κι εσύ θα έχεις αποκτήσει μια φίλη.

apparos είπε...

Ναυτίλε, κάτι τέτοιο έχω υπόψη

πλαστέ Πέτρο, λες; Φρικάρω μόνο με την ιδέα!

greekstories, τώρα να δούμε. Ευχαριστώ!

Owain Glyndwr παρομοίως μου αρέσει να βλέπω κόσμο να εκπλήσσεται αλλά ευχάριστα!

Leviathan, καλημέρες - καληνύχτες! τελικά η αδιαφορία φαίνεται να υπερισχύει!

~~~...~~~ θα ήταν το προτιμότερο άλλα ας όψονται οι αναστολές μου

πράσινη νεράιδα πρέπει επειγόντως να γράψεις για το συμβάν σου! Το γιατί που θα φτιάχνει δεν θα ήθελα να την κρατήσει πίσω (λέμε τώρα) και να περιμένει στο μακρινό μέλλον...

life_traveller ε ναι αν δώσεις λάθος εντυπώσεις και δεθεί περισσότερο ο άλλος τότε πληγώνεις, και μπορεί να το κάνεις χωρίς να το θέλεις. Ω έχει πλάκα άλλα όχι εις βάρος άλλων!

turigr αυτό θα ήθελα αλλά τα πράγματα πήραν μια διαφορετική ροή οπότε... Άσε που πρέπει να υπάρξει ειλικρίνεια από την αρχή για μια φιλία. Ακόμη το σκέφτομαι αν χρειάζεται να επιδιώξω την φιλία της ή να την κάνω με τρόπο... Μπέρδεμα

tovenito είπε...

την κατάσταση εσύ τη ζεις και εσύ μόνο μπορείς να την ψυχολογήσεις και να επιλέξεις την καταλληλότερη μέθοδο ό,τι και να σου πούμε εμείς. εξαρτάται βέβαια και αν θες να υπάρχει γενικά στη ζωή σου ως φιλή. αυτό είναι το κρίσιμο σημείο που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις κάπου. κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη. η ίδια θεραπεία δεν φέρνει τα ίδια αποτελέσματα σε όλους

SK είπε...

Συμφωνώ με τον Owain Glyndwr, πες της το!
Αν δεν μπορείς ή θέλεις να της το αποκαλύψεις, πες της ότι you are extremely flattered by her interest but you are looking for something else.

apparos είπε...

tovene592, αυτό είναι αλήθεια. Πρέπει να το ξεκαθαρίσω και να πράξω ανάλογα.

SK Διπλωματικό το δεύτερο και αν δεν το παίξω αδιάφορος θα το πράξω και τέλος αν δω ότι σηκώνει και χρειάζομαι την φιλία της, ίσως ρισκάρω να της το πω.

b|a|s|n\i/a είπε...

φαντάζεσαι να έχει κάνει ακριβώς την ίδια συζήτηση με τις φίλες της; και να έχει ακριβώς τις ίδιες απορίες; :))
δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά. όπως και να εξελιχθεί η σχέση το τι πρέπει να κάνεις το καταλαβαίνεις στην πορεία.

apparos είπε...

Λες; Σχέση δεν θέλω είναι το μόνο σίγουρο! Όπως και να έχει παραθέτω υποθετικό διάλογο:

-Κόρη εν ωραίος (1ο ντισς)
-Ναι ναι, εν κούκλος (2ο ντισς)
-Να του μιλήσω;
-Ναι κόρη μίλα του
-ΟΚ πάω

end of 1st act

-Κόρη αρέσκει μου
-Ε κάμε κάτι
-Εν ξέρω, εν είμαι σίουρη
-Για ίντα πράμα;
-Αν το θέλω για φίλο ή για γκόμενο
-Γκόμενο κόρη, φίλια μεταξύ γυναικών τζαι αντρών εν έσσει
-Έσσεις το τηλέφωνο του;
-Όι, κάτσε να το έβρω
-Τι να του γράψω
-Ξέρω, πε του καμιά μαλακία
-Τζαι αν δεν απαντήσει;
-Εν κάλο κοπελούι κόρη, σίουρα εν να απαντήσει
-Κόρη απάντησε μου!!!
-Απάντα πίσω τζαι στείλ'του φιλιά να πιάσει το νόημα!
-Κόρη, αρκεί
-Κάμε υπομονή
-Κόρη εν απάντησε
-Μπορεί να το παίζει δύσκολος
-Μα σίουρα
-Μπορεί να είναι βλάκας τελικά

end of 2nd act

-Κόρη εν ευρεθήκαμε τελικά
-Εν σε εγύρεψε;
-Όι κόρη
-Αποφεύγει σε;
-Ξέρω... Αφού εμήλαμου άνετα, ερώτησε με τζαι τα νέα μου
-Αμπα τζαι εφρίκαρε;
-Ούφου, εν ξέρω...
-Κόρη λαλείς
-Τι;
-Αμπα τζαι εν γκέι;
-Λαλείς; Όι όι
-Χαμογέλα πολλά εύκολα
-Ως γεγονός. Λαλείς;
-Ε ναι, εν έσσει πκιον άντρες, ούλοι γκέι
-Ναι κόρη, τζαι οι όμορφοι οι παραπάνω εν γκέι (3ο ντισς), λαλείς να έππεσα στην περίπτωση;
-Ξέρω, κάμε υπομονή
-Ούφου

end of 3rd act

Υ.Γ. Τα ντισς είναι για εξυπηρέτηση του σεναρίου και καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, όπως και όλος ο διάλογος!!

Ανώνυμος είπε...

Μου' χει συμβεί πολλές φορές και παίζουν τα εξής:

1. Κάποιες φορές αδιαφορία και φεύγουν.
2. Άλλες φορές, τους το λέω.

Με όσες όμως έχω εξακολουθήσει να κάνω παρέα, αργά ή γρήγορα μου βγάζουν κακία. Τώρα, κάνε ό,τι νομίζεις εσύ. Πάντως και η ιδέα του ψεύτικου Πέτρου δεν είναι άσχημη... ;) ΛΟΛ.

Owain Glyndwr είπε...

Αφού επιστράτευσα τον φίλο μου τον Μπαμπινιώτη και την ειδική μελέτη του στην κυπριακή διάλεκτο και αποκωδικοποίησα το "σενάριο":δεν μ'άρεσε,πάρ'το απ΄την αρχή!έιπαμε,θέλω αίμα!να "μπεις στα έγκατα του κροκοδείλου","εδώ είναι Λας Βέγκας τι περιμένεις με τα περιστεράκια".
Ελπίζω να μην διαγραφή και από εδώ το σχόλιο όπως και σε blog κακεντρεχούς αλλά τι φετίχ είναι αυτό με τα αγγλικά δεν το καταλαβαίνω!Η γλώσσα μας είναι πλούσια και ικανή να εκφράσει όοοοοολες τις έννοιες.Εκτός κι αν πέρασε η πρόταση της Διαμαντοπούλου και δεν με ειδοποίησαν...

Owain Glyndwr είπε...

Και για να αστειευτώ με τα αγγλικά:http://www.youtube.com/watch?v=_9vLf0csEnc&feature=related

apparos είπε...

Κύκνε βγάζουν κακία;! Επειδή κλέβεις τους γκόμενους! Η ιδέα του Πέτρου είναι επικίνδυνη!

Owain Glyndwr, είδες, κάτι έμαθες από την κυπριακή διάλεκτο! Όσο για τις αγγλικούρες από την στιγμή που υπάρχουν στην καθημερινότητα μας και κυρίως στο διαδίκτυο, θα υπάρχουν και εδώ αφού δεν είναι κάτι επίσημο!
Ο Μητσικώστας θεός!

ethanandthecity είπε...

E σιγά πια δεν περάσανε και βέρες με την κοπέλα. Μπορεί να κόψει τις επαφές και ούτε γάτα ούτε ζημιά

PN είπε...

Συγνώμη, αλλά η περίπτωση να πεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι δεν μας περνάει ως σενάριο; Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Αρκεί να είσαι σαφής από την αρχή ότι δεν ενδιαφέρεσαι! Που μεταξύ μας δεν ενδιαφέρεσαι κιόλας. Τώρα το γιατί είναι δικό σου θέμα. Και συγνώμη κιόλας, αλλά δεν πληγώνεις τον άλλο λεγοντάς του την αλήθεια!

Νομίζω τα πράγματα είναι απλά και τα κάνεις να φαίνονται δύσκολα. Εκτός βέβαια αν το σκέπτεσαι σαν ενδεχόμενο. Τότε όλα αλλάζουν. Και εκεί θέλει εξαιρετική προσοχή...!!!

apparos είπε...

ethan, λες να αρραβωνιάστηκα και να μην το κατάλαβα; Προς το παρών είναι κομμένες οι επαφές!

VK τα πράγματά πάντα είναι απλά και εμείς τα κάνουμε περίπλοκα! Δεν είμαι σε αμφισβήτηση για να σκέφτομαι το ενδεχόμενο σχέσης! Είπαμε είμαστε μαζόχες αλλά όχι σε τέτοιο σημείο!

Δεν θα επιδιώξω ούτε την φιλία της γιατί τα πράγματα περιπλέκονται. Κόψιμο επαφής. Σε μοιραίες συναντήσεις αδιαφορία. Αν κάνει ακόμη ένα βήμα, ξεκαθαρίζω την θέση μου ότι δεν ενδιαφέρομαι και case closed! Κάπως μαλάκας αλλά...

Owain Glyndwr είπε...

Άππαρε στον δικό μου τον κύκλο και στην καθημερινότητα μου δεν χρησιμοποιούμε αγγλικά!και ούτε ξέρω κάποιους που να το κάνουν,εσύ γιατί δεν ξέρω,κάποιοι άλλοι επιμένουν για άλλους λόγους...θέλουν να δείξουν τί;το θέμα είναι σοβαρό,δεν μπορεί να αφήσουμε την εθνική μας γλώσσα,την μητρική μας,που άρχισε να διαμορφώνεται το 2000 π.Χ.,να αντικατασταθεί ή να διαβρωθεί από ένα νορμανδικογερμανικό συνονθύλευμα που διαμορφώθηκε στα βρεττανικά δικαστήρια πριν 600 μόλις χρόνια,μια γλώσσα σύμβολο σκλαβιάς και αποικιοκρατίας.Είναι ευθύνη όλων μας!Μην πάρεις προσωπικά τα λεγόμενά μου

apparos είπε...

Δεν το παίρνω προσωπικά! Απλά το θέμα είναι μεγάλο και χρειάζεται συζήτηση με τις ώρες που ουσιαστικά καταλήγουν στο ότι υπάρχουν πολλές απόψεις, όλες δικαιολογημένες.
Προσωπικά πάντα την γλώσσα την θεωρώ ως εργαλείο για να εκφράζομαι και να επικοινωνώ. Την Ελληνική δεν την έμαθα ποτέ καλά γιατί δεν ήμουν πότε καλός στο μάθημα των Ελληνικών. Έτσι μπορώ να χρησιμοποιώ ότι Ελληνικά γνωρίζω, την Κυπριακή διάλεκτο και όσα Αγγλικά γνωρίζω επίσης. Εννοείται βέβαια όποτε χρειάζεται να γράψω κάτι επίσημο θα γραφτεί με όσα Ελληνικά ξέρω και θα επιστρατευτεί η βοήθεια κάποιου που γνωρίζει καλύτερα.

Αυτά απλά για να δεις και την δίκη μου σκοπιά!

Ντεμης είπε...

Χεχέ, αππαρούι, ώστε είσαι κι όμορφος ρε πελλέ;! Ζημιάρης, θα τολμούσα να είπω! Η αλήθεια εν πως σε φαντάζομαι κάπως σαν τον Φώτη Γεωργίδη "Για την Αγάπη σου"!
Άκου μου: οι γεναίτζες εν πλάσματα καχύποπτα και ψωροπερήφανα. Εν έσιει τσιάνς να πιστέψει πως είσαι μόνος, χωρίς σχέση, κι όμως λες "όχι" σε κοπέλλα διαθέσιμη. Αμέσως θα σε "υποπτευθεί", έστω και για δικαιολογήσει την απόρριψη στον εαυτό της και στις φίλες της. Οπότε η μόνη λύση για μένα είναι να της πεις πως τα έχεις με κάποια και να μην της επιτρέψεις να εισβάλει παραπάνω με ερωτήσεις του στυλ "ποια είναι; πώς την λένε; πού γνωριστήκατε; Αχ, χαίρομαι για σένα, αλήθεια, θα μού τη γνωρίσεις;"
-"Όχι μωρή δε θα στη γνωρίσω, γιατί δεν πιστεύω πως με συμπαθείς και χαίρεσαι για μένα. Απλά θες να δεις ποια είναι αυτή η σκύλα που σε πρόλαβε (και να την εξουδετερώσεις!)"
Πίστεψέ με, σου μιλώ εκ πείρας. Μακρυά!

apparos είπε...

Που τα καλλιστεία εφκήκα! Αν ήμουν ήταν να έχω πολλά πιο νωρίς έτσι φασαρίες! Έτο είδε με τζαμε ήσυχο τζαι εκόντεψε! Δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε οπότε θεωρώ τον συναγερμό λήξαν! Η κοπελούα πάντως εν καλή σαν άνθρωπος εν νομίζω να έκαμνεν έτσι υστερίες. Ποτέ δεν ξέρεις όμως! Τζαι σιγά τον άνθρωπο που ήβρε για να τον κυνηγήσει! λολ

Τον ηθοποιό που αναφέρεις, αναγκάστηκα να δω τους τίτλους έναρξης της σειράς γιατί δεν βρήκα μια φωτογραφεία του που να συνδέετε με το όνομα του! Καμία σχέση εμφανισιακά με τον συγκεκριμένο!!

xipasmenos είπε...

Έχω μια πελάτισα η οποία εδώ και 2 μήνες προσπαθεί απεγνωσμένα να βγούμε αλλά την αποφεύγω με δικαιολογίες, δεν τα παρατάει επιμένει!!!

Άμα είναι σε φιλική παρέα που γνωρίζει για την ομοφυλοφιλία σου απλά πες της "Φύτρωσε φουτσο και μετά τα λέμε" μπορεί μετά να στραβώσει το στόμα απο μικρό εγκεφαλικό αλλα μπορεί να αποκτήσεις μια νέα fag hug...άσε που χει γέλιο η φάτσα των άλλων με αυτή την ατάκα.....έχω παρόμοια εμπειρία!!!

apparos είπε...

Καλά είπαμε η ζωή σου είναι σούπερ σουρέαλ!
Θα 'θελα να 'μουν εκεί να δω αντιδράσεις!

Θα χάσεις την πελάτισσα δεν λέει να την απορρίψεις με κανένα τρόπο!

Αρκούρης είπε...

χμ! Καιρός για αποφάσεις και δράση λοιπόν. Το να "δοκιμάσεις" εγώ το απορρίπτω κατηγοριματικά. Και την κοπέλα να κοροϊδεύεις ΚΑΙ τον εαυτό σου? Όχι όχι όχι!

το να πεις πάλι "δεν ενδιαφέρομαι", ενώ από τη μία θα είναι αλήθεια, δε θα είναι ολόκληρη η αλήθεια. Αλλά είναι αρκετά ασφαλής επιλογή. Και δε βλέπω το λόγο γιατί να μην την ακολουθήσεις.

προσωπικά θα επέλεγα να της μιλήσεις για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Και, σκέψου το, είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για να το κάνεις αυτό: αν κυκλοφορήσει από αυτήν 1.μπορείς πάντα να πεις ότι και καλά επειδή τάισες χυλόπιτα αυτή έβγαλε αυτή την κουβέντα στη γύρα για "εκδίκηση" ή/και 2.να της στείλεις μια σαμπάνια δώρο που σε βγάζει απ'τον κόπο να τρέχεις δεξιά κι αριστερά να ανακοινώνεις πράματα στους διάφορους ;) Σκέψου το.

apparos είπε...

1. Θα ήταν ψέμα, δεν μου αρέσουν
2. Κοστίζει η σαμπάνια!

λολ, το θέμα έληξε, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!

Δημοσίευση σχολίου