16 Μαρ 2009


Πε μου, για ποιο λόγο σε εδημιούργησα ρε άππαρε αν δεν μπορώ να σου πω τι σκατά γίνετε;

Άκου λοιπών τζαι σιώπα.

Αποφασίζεις να πάεις ψυχολόγο. Ακούεις πολλές φορές την λέξη δυστυχώς. Κάμνεις πολλές διαπιστώσεις τζαι γελάς, γελάς γιατί κάποια πράματα εν τόσο πολλά προβλέψιμα.

Φέυκεις, όι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, γιατί νιώθεις ότι ανακάλυψες ξανά τον τροχό. Το θετικό ότι "διευθετήθηκε" ένα θέμα. Σε εισαγωγικά γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, για το συγκεκριμένο τουλάχιστον.

Τέλος πάντων, συνεχίζει η μέρα λίο πολλά συγχυσμένος, κάμνεις μια μαλακία, δεν νιώθεις τζαι ιδιαίτερα καλά για τζίνο.

Γιρεύκει σε κάποιος γνωστός. Θέλει παρέα για να πάει σε μιαν υποχρέωση, σε μπαράκι, για μιαν ώρα που ξέρεις ότι ποττέ δεν είναι μιαν ώρα. Εν ηβρίσκει άλλο να πάει μαζί του, κάμνεις το ψυσσικό γιατί ξέρεις πολλά καλά τι πάει να πει να θέλεις να πάεις κάπου τζαι να μεν θέλεις να πάεις μόνος σου. Στην διαδρομή λαλεί σου τα προβλήματα του. Που τζίνα που άμαν τα έσσεις εσύ νομίζεις ότι εν τα σσειρόττερα αλλά άμαν τα ακούεις που άλλους, όι τόσο. Προσπαθείς να δώκεις θάρρος, να κάμεις τον άλλον να νιώσει καλά, άσχετο πως τζίνην την ώρα θέλεις κάτι αντίστοιχο.

Πάεις, κάθεσε, παραγγέλλεις το ποτό τζαι παρατηρείς. Σε κάποια φάση συνεχίζει να σου λαλεί για το τι τον απασχολεί. Δείχνεις κατανόηση γιατί πάνω-κάτω ξέρεις το αίσθημα. Κουράζεσαι αλλά ξέρεις να κάμνεις υπομονή. Σε κάποια φάση έρκεται η κοπελιά. Διαπιστώνεις πως η αδιαφορία εν έπιασε τόπο, γυρίζει σου παραπάνω γιατί δεν θέλεις να αφήνεις ανθρώπους μετέωρους.

Αφού διαπιστώνεις πως πλέον έσσει παρέα, κάμνεις την πρόταση να αποχωρίσεις αν είναι όλα εντάξη. Φεύκεις τζαι πάεις για ύπνο, προσπαθώντας να δεις τα πράματα ψυχρά τζαι απόμακρα για να τα δεις στις σωστές τους διαστάσεις. Πέρνει σε ο ύπνος.

Ξυπνάς το πρωί ούλλων άγχος γιατί διαπιστώνεις πως έφυες τζαι το ποτό σου δεν το επκέρωσες. Θυμώνεις με τον εαυτό σου.

Ξέρεις ότι εν να σου περάσει η "φάση". Κάμνεις υπομονή, απομονώνεσαι μια μέρα για να "συγκροτηθείς" την επομένη πιέζεις τον εαυτό σου να ξεκινήσει να πιάσει την πάνω φόρα. Έρκεσαι στα προηγούμενα επίπεδα σου, το χαμόγελο επανέρχεται, ότι κάμνεις απολαμβάνεις το στο ελάχιστο, όπως τζαι πριν.

Είσαι πλέον στη φάση να σκεφτείς τι άλλο να κάμεις για να κρατηθείς, εν το πολλοσκαλίζεις γιατί οι κρυμμένοι άσσοι φαίνεται να ελείψαν. Τουλάχιστον είσαι στην ανοδική πορεία.

Όι κύριε, μπαμ ετα ούλλα τζαμε. Μαθαίνεις κάτι, βλέπεις τις πραγματικές διαστάσεις που ελαλούσαμε, τα πράματα συνεχίζουν να ακολουθούν τον παραλογισμό, νιώθεις τα σσερκα σου δεμένα. Εστέρεψα που ιδέες.

Άκου να δεις άππαρε, πρέπει να σταματήσω να κλαίουμε τζαι να αναλάβω ευθύνες. Σιγά - σιγά να πάρω το θάρρος, να βρω τζαι αρκετό χρόνο να ασχοληθώ με εμένα. Χάτε να δούμε ως πόσον θα κρατούμε την αισιοδοξία μας.

Ένα πράμα εν μπορώ να καταλάβω, που τα πόθεν ως τα πόθεν εβρέθηκα να ασχολούμαι με την ψυχική μου υγεία. Γιατί τον τελευταίο χρόνο να με πιάσουν τούτες ούλες οι μαλακίες. Γιατί έτσι ξαφνικά να πέφτει η διάθεση μου. Τι άλλαξε;

14 στοιχημάτισαν:

Hfaistiwnas είπε...

Άππαρέ μου!
Δεν υπάρχουν απαντήσεις στα γιατί μας πολλές φορές! Έτσι έρχονται και ακολουθούμε βάζοντας τα δικά μας όρια..
Και αν κάτι δεν πάει καλά τώρα, ύστερα θα είναι καλύτερα, αρκεί να είσαι πρόθυμος να αλλάξεις και να είσαι σε θέση να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου..
Φαίνεται δύσκολο, αλλά δεν σε φοβάμαι:):):)
αααα και μη φορτώνεσαι προβλήματα άλλων..

Ανώνυμος είπε...

Ουφ.. its spring! Επιτέλους έχει ήλιο! Ζήσε τζιαι μεν χάνεις πράματα που θα μετανοιώσεις! Πόσες φορές να πούμε πως κανένας δεν αξίζει στη τελική;
'ατε βάλε τζιαι μια Νατάσα να σου περάσει!
http://www.youtube.com/watch?v=a4-CtfyXjAA&feature=related

Not me είπε...

Καλημέρα άππαρε..
Συμφωνώ με τον ηφαιστίωνα.....
Θέλω να σου πω πως αν χάσεις την αισιοδοξία σου τότε παραμελείς τον εαυτό σου,τότε να περιμένεις τα χειρότερα...
Ο άνθρωπος όσο ζει ελπίζει έστω και αν είναι μάταιο αυτό....
Προφανώς ασχολείσαι με τον εαυτό σου γιατί τον ψάχνεις,δεν υπάρχει κάτι πιό υγιές από αυτό ,αρκεί να θυμάσαι να βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο...

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Min apomonwnesai gia anasigrotisi
Vges kai antimetwpise ton kosmo sta isia
Kathe allagi gia kalo tha einai telika
prosarmostika onta eimaste
kalimera

xipasmenos είπε...

Ωριμάζεις αυτό άλλαξε και θες να κάνεις αλλαγές, βάλε τα καλά σου παπούτσια και άρχιζε να χορεύεις στο δρόμο τραγουδώντας "always look on the bright side of life"

Το να ασχολήσε με τον εαυτό σου μη το κάνεις σαν δουλειά απλά φρόντισε ΟΤΙ και να κάνεις να έχει αντίκτυπο καλό στον εαυτό σου!!!!! Προσάρμοσε τα πάντα ώστε να ζεις εσύ καλά!!!!

PN είπε...

Αναθεμά σε με αυτά τα Κυπριακά. Δεν λέω...πολλά ωραία είναι...αλλά δυο φορές διάβασα το κείμενο για να πάρω χαμπάρι τι γίνετε!!!

Λοιπόν, δεν σε ξέρω οπότε δεν μπορώ να έχω πλήρη εικόνα της καταστασής σας, αλλά μπορώ μετά σχετικής βεβαιότητας να πιστοποιήσω ότι είσαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που χρειάζεται από εδώ και πέρα είναι επιλεκτικές εξόδους σε σωστά μέρη με σωστές παρέες. Χαλαρή διάθεση, ανοικτή σε προκλήσεις και ψυχική ηρεμία με τις κατάλληλες δόσεις τρέλας!!!

Σε φώτισα εεεε;;; Βρε κάνε εκεί ό,τι σου έρθει και κοίτα να περνάς καλά (...και να μην βλάπτεις τους γύρω σου...βασικό)!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

κρυμμένοι άσοι δεν υπάρχουν.
ο άσος είσαι εσύ ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.

Προσπάθησε μόνο ό,τι κι αν γίνεται να βλέπεις και κάτι θετικό, να ανακόπτεις την αρνητικότητα. Σε καταλαβαίνω πολύ καλά όμως.

Καλό βράδυ :)

ColourfulMind είπε...

Μήπως ζορίζεσαι γιατί θέλεις να ζήσεις όλα όσα σκέφτεσαι; Είναι λογικό όταν πρωτοκάνεις τα δικά σου βήματα, αλλά μην το καθυστερείς πολύ. Ασε το μυαλό σου και την ψυχή σου ανοικτή σε νέες εμπειρίες. Δεν λέω ότι όλα θα είναι ρόδινα, αλλά θα περάσεις στο επόμενο στάδιο. Τώρα απλώς σκέφτεσαι πολλά και τ' αναλύεις όλα θεωρητικά. Γι αυτό ταλαιπωρείσαι. Η πολλή σκέψη τρώει τον αφέντη :-p

Πρασινη νεραιδα είπε...

ouf....

"i swtiria tis psixis...."
xereis pos paei parakatw.

tovenito είπε...

χόρεψε τα ριάλια και όλα θα περάσουν!

THANOS είπε...

αφού έστειλα το κείμενο στην πρεσβεία για μετάφραση, θα σου πω το εξής: όταν ένα μείζον θέμα στη ζωή μας στραβώνει, τα βλέπουμε όλα στραβα, είναι θέμα οπτικής γωνίας...γιατί τα δεδομένα σπάνια αλλάζουν δραματικά

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε...

Όλα αλλάζουν.

Τη σωματική σου υγεία να έχεις και εν θέλεις τπτ.

Η ψυχική genikws είναι γάμησε τα...:P

greeklish katastaseis

apparos είπε...

Hfaistiwnas θέλουμε απαντήσεις! Ευχαριστώ

liberatedboy yeah its spring! Νατάσα; Χαχα! Ευχαριστώ

Not me και ποιος είναι ο σωστός δρόμος; Δοκιμάζοντας φαντάζομε! Ευχαριστώ

Ο ψεύτικος Πέτρος μόλις το έπραξα, it felt good! Καλημέρα

xipasmenos ωρίμασε ωρίμασε θα γίνουμε όπως το παστοσύκο! ευχαριστώ

VK in Athens, έτσι να μαθαίνεις την διαλεκτό, μπορεί να σου χρειαστεί! Ευχαριστώ

b|a|s|n\i/a να με χρησιμοποιήσω τότε! Ευχαριστώ!

Ο Κύκνος, γνωστό αίσθημα βλέπω. Όσο υπάρχει κάτι θετικό θα το ψάχνουμε! Ευχαριστώ

ColourfulMind ω ναι! Εφαν μας, εφαν μας η εβλοημένη. Ευχαριστώ

πράσινη νεράιδα ουφ! Έχει σωτηρία; Υπάρχει ψυχή; :P Ευχαριστώ

tovene592 :D Ευχαριστώ

THANOS το διαπίστωσα! Ευχαριστώ

Φλεγόμενος εν γενικό το κακό δηλαδή;! Πολλά ωραία! Ευχαριστώ τζαι καλό διάλειμμα!

Δημοσίευση σχολίου