7 Σεπ 2009

Μιλκ; Ποιος Μιλκ;


Ναι καλά κατάλαβες, αυτός.

Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν. Κανονικά τώρα εγώ έπρεπε να διαβάζω αλλά αυτό αξίζει να το αναφέρω!

Θυμάστε τον τύπο; Ξαναχτύπησε!

Εκεί που καθόμασταν το βράδυ με ρωτάει αν έχω πάει κινηματογράφο τώρα που επέστρεψα πίσω, μιας και γνωρίζει ότι είμαι λίγο κινηματογραφόφιλος. Αφού του απάντησα μου λέει ότι άκουσε για μια πάρα πολύ καλή ταινία. Περίμενα να μου πει για το Gamer αλλά έπεσα πολύ έξω...

Μου ανέφερε για την ταινία Milk και αν την είχα δει!

Αφού ξαφνιάστηκα του λέω, καλή ήταν η ταινία αλλά δεν νομίζω να είναι των γούστων σου, έχοντας την εντύπωση πως γνώριζε περί τίνος επρόκειτο η ταινία.

Με ρωτάει γιατί και αφού του απάντησα ότι είσαι αρκετά ομοφοβικός και καθόλου άνετος με το θέμα, με κοιτάζει με ένα ύφος και μου λέει "ομο-τι; Ποιο θέμα;"

Του εξήγησα πως έχει να κάνει με ππούσστιες, και τότε άρχισε να στροφάρει και επανέλαβε πως άκουσε ότι η ταινία ήταν πολύ καλή! Τον ενημέρωσα πως ο Sean Penn πήρε όσκαρ για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ρωτούσε με περιέργεια αν περιείχε "γαμήσσια". Του απάντησα όχι ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και τόσο αθώες οι σκηνές που έδειχνε.

Κάπου εκεί ξεκίνησε ένα debate για το πόσο ανοιχτόμυαλος είναι τελικά, και στα πολλά που μου το έπαιζε άνετος, έπαιξα και το χαρτί του Brüno! Του συγκεκριμένου του είχε αρέσει καταπληκτικά το ιδιαίτερο χιούμορ του Borat και έτσι του αποκάλυψα την ύπαρξη του Brüno από τον ίδιο ηθοποιό που έπαιζε με τις ομοφοβικές χορδές των Αμερικάνων σε αντίστοιχες σκηνές όπως το Borat, όπου δεν ήταν και τόσο στημένες (οι σκηνές!)

Τον προέτρεψα να το δει επίσης.

Η συζήτηση τέλειωσε με αυτόν να παραδέχεται πως είναι αρκετά ανοιχτόμυαλος αλλά με το συγκεκριμένο θέμα όχι και τόσο. Δελεάζομαι αφάνταστα να του ετοιμάσω ένα δισκάκι με τις ταινίες Brüno και Milk. Ποια να δει πρώτη δεν αποφάσισα ακόμη.

Η όλη συζήτηση εξελίχτηκε μπροστά σε ένα ακόμη άτομο τις παρέας και έναν άσχετο, με εμάς του δυο να διαφωνούμε ως συνήθως μεγαλόφωνα!! Πρόοδος!

Και κάπου εδώ σουμάρω το πιο πάνω σκηνικό και αναθεωρώ πως οι ταινίες δεν μπορούν να αλλάξουν κολλημένα μυαλά. Μια καλή ταινία, με γνωστούς συντελεστές, δίνει το εργαλείο και την δικαιολογία να δουν και να μάθουν κάποιοι για θέματα "ιδιαίτερα".

Και σαν (πρώτο) υστερόγραφο να πω ότι, καχύποπτος που είμαι, ο λεγάμενος είναι πολύ καλός φίλος με τον τύπο που του άνοιξα την καρδιά μου. Δεν το αποκλείω να διέρρευσε μια πληροφόρηση και η ερώτηση του για την ταινία Milk να μην ήταν τίποτε άλλο από σπόντα ότι κάτι γνώριζε!

Όλα αυτά γιατί στην ερώτηση μου για το ποιος του είπε για την ταινία, απάντησε "ένας γνωστός". Κάτι βέβαια που θα μπορούσε να σήμαινε πως αυτός ο "γνωστός" ήθελε να του κάνει πλάκα, βάζοντας τον να δει μια ταινία με ππούσστιες παρουσιάζοντας την ως "πολύ καλή"

Οου γουελ, δεν με απασχολεί το θέμα ιδιαίτερα (λέω τώρα εγώ), μιας και, όπως παρατηρείτε (νομίζω), μια δόση κυνικότητας υπάρχει στα πιο πάνω. Αφορμή κάποιες εξελίξεις στην "πραγματικότητα" μου!

Πάντως ο πρόβατος είχε το δίκαιο του. Μαθαίνεις πολλά σε ένα ταξί! (Ο πιο πάνω "άσχετος" ήταν ο ταξίτζης. Αμφιβάλω βέβαια αν κατάλαβε για τι "διαπληκτιζόμασταν")

Υ.Γ. <number unknown> Κάποιος να μαζέψει τον/την Κινέζο/α

13 στοιχημάτισαν:

Kος Μηδενικός είπε...

Ένας κούκος...ή μια ταινία τελοσπάντων...δεν φέρνει ποτέ την άνοιξη! Θέλει πολύ δουλειά και κυρίως συνέπεια κι από τις δυο μεριές.

Να του κάνεις προβολή και των δύο και να κλείσετε με τσόντα του Leo Giamani...χαχαχα!!!

gay super hero είπε...

Aν περιμένεις να του αλλάξουν τα μυαλά με τους κρετινισμούς του Μπρούνο σώθηκες....

DaisyCrazy είπε...

το Milk δυστυχώς δεν το είδα αλλά μόλις βρω ευκαιρία θα το δω σίγουρα. ο Σον Πεν είναι ένας απ’τους αγαπημένους μου ηθοποιούς και το θέμα δεν είναι μόνο αν ήταν αυτός γκέη ή όχι, αλλά πως κατάφερε ότι κατάφερε στη ζωή του, πως ξεπέρασε τόσες αντιξοότητες. το λέω γιατί το’χω ψάξει αν και δεν το είδα ακόμα :)

έχεις δίκιο πάντως οι περισσότεροι έχουν κάποιες κολλημένες απόψεις για άτομα που θεωρούν διαφορετικά απ’αυτούς. δεν υπάρχει νόημα να προσπαθείς να τους πείσεις. κάποιες φορές δεν υπάρχει νόημα ούτε καν να μιλάς γι’αυτά τα θέματα μαζί τους.

Terra Incognita είπε...

Σε παρόμια φάση λαλεί μου ο τύπος
-Εβάλαμεν εψές μια ταινία με πππππούshτιες τζαι έσβησατην στη μισήν ώρα...
-Σκατοπππππούστιες, λαλώ του τζαι γω τζαι άλλα ξα κουβέντα...

Άμα ο άλλος εν κολλημένος, εν υπάρχει ελπίδα φίλε μου. Καλύτερα να αλλάξεις θέμα συζήτησης γιατί θα κάμεις ζάκχαρο, πίεση τζαι θα φκάλεις τζαι σπυρουθκια που το κακό σου...

Hfaistiwnas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!!
Για να τον πειράξουν με το να δει την ταινία θα πρέπει να είναι πολύ κολλημένος.. Αλλά απ'ότι κατάλαβα απλά δεν τους πάει και δεν ξέρει γιατί, απλά επειδή έτσι του το μάθανε..
Τι να πεις.. άμα δεν ξέρεις γιατί έχεις μια γνώμη και δεν μπορείς να την στηρίξεις..
Ε και εσύ μην του τη μπαίνεις και πολύ με το θέμα!!!

Καλημέρα!

ΥΓ. Πόσο μου αρέσει να ακούω κυπριακά!!! Πολύ!!!

Ιθάκη-man είπε...

Μα έλα τώρα, στον σημερινό άνθρωπο μόνο το "Τρανσφόρμερς" έχει να πει κάτι. Δεν συγκινούνται με αυτά, άντε το πολύ να πάνε να δούνε το "Είντζελς εντ Ντίμονς" και να το πιστέψουν.

Ευχαριστώ για το λίνκ για το πρόβατο, αγνοούσα την ύπαρξη του.

ΥΓ. Ποιον Κινέζο?

sike είπε...

eida to milk alla en epellana...
i alithkeia evlepa to xwris na gnwrizw tzai polla-polla gia tin ypothesi, tziai etsi estyllommathkiasa sto prwto fili! e sorry re file, itan polla aprosmeno, n'est pas?! heh

THANOS είπε...

cool. diavase twra... :))

George Tsitiridis είπε...

και οι δύο ηταν πολύ καλές ταινίες..
και ναι επειδή λατρεύω τις ταινίες
γ αυτο και πήγα σχολή κινηματογράφου
πιστεύω οτι το σινεμά μπορεί να αλλάξει τον κόσμο

apparos είπε...

@Zero Point: Λέω να ξεκινήσουμε από την τσόντα πρώτα να δω μήπως παίζει τίποτε άλλο!

@gay super hero: Έκλεισε! Πρώτα με Milk και μετά με Bruno!

@Dorothea: Όταν ο άλλος δείχνει σημάδια διάθεσης για να δει κάτι διαφορετικά, ίσως αξίζει...

@Terro Incognita: Τζαμέ ακριβώς εν πρέπει να συμφωνήσεις μαζί τους άλλα να δείξεις ότι δεν σε ενοχλεί ή έστω ότι σου είναι αδιάφορο. Γιατί ο άλλος (ο τρίτος) που ακούει τζαι δεν έσσει κάποιο πρόβλημα, εν να διερωτηθεί ότι ίσως αφού κανένας εν νεν ανεκτικός με το θέμα, μήπως θα έπρεπε τζαι ο ίδιος να μεν είναι; Τζαι μεν ξεχνάς κάποιο ππούστη που ακούει τζαι γίνεται η ψυσσή του κομμάθκια

Υ.Γ. Επί ευκαιρίας να σε ευχαριστήσω για την διακριτική αποδοχή σου ;)

@Hfaistiwnas: Χαχα, να γράφω πιο συχνά στα κυπριακά τότε! Όσο για τον τύπο, γενικά του την μπαίνω για οποιοδήποτε θέμα, γιατί όχι και με αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο; :P

@Ιθάκη-man: Έλα, να μεν ακούω για το Transformers! Χαχα! Έσσει ένα Κινέζο που αφήνει συνέχεια σχόλια με λινκς σε πορνό!

@sike: Η αλήθκεια εσσοκαρίστηκα τζαι εγιώ στο πρώτο φιλί! Άλλα για τούτο φταίει σίουρα στο ότι εν εσυνήθισα το θέαμα αλλά ίσως τζαι στην εσωτερικευμένη ομοφοβία μου. Σκέφτου να εχώρες έτσι απρόσμενο φιλί που ένα αντρόγυνο αν θα εστυλλομμάθκιαζες το ίδιο!

@THANOS: Χαχα, οκ, έπιασα το υπονοούμενο! :P

@pisoglendis: Μακάρι να τον άλλαζε με εμφανές αποτελέσματα!

Provato είπε...

έχεις φίλο ταξιτζή κ ομοφοβικό ελαφρώς; θε μου είσαι τοσο τυχερός, άπειρο υλικό για ποστ! λολ

xxx

Ανώνυμος είπε...

Σε τέθκιες συζητήσεις, ειδικά όταν ακουν τζιαι "άσχετοι" εγώ πάντα σύρνω την αγαπημένη μου ατάκα "είσαι προκατειλημμένος" τζιαι αμέσως προσηλώνουντε ούλλοι να ακούσουν τον λόγο.
Βέβαια εν τζιαι περιμένω να συμφωνήσουν μαζί μου ή να αλλάξουν νοοτροπία αλλά νιώθω ότι εν κρίμα αμα σου δίνετε η ευκαιρία να προβληματίσεις τζιαι να προβληματιστείς να την αφήνεις να παένει χαμένη.
Μόνο το ότι τον έκαμες να παραδεχτεί ότι ενεν και τόσο ανοιχτόμυαλος με το θέμα δείχνει ότι επροβληματίστηκε.
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο στο ότι άμαν δείχνει σημάδια διάθεσης για κάτι διαφορετικό, αξίζει να ασχοληθείς. Βέβαια μια ταινία μόνη της εν θα αλλάξει κανένα.
Μια συζήτηση που εννα γεννηθεί όμως που μιαν ταινία μπορεί να αλλάξει πολλα.

Δημοσίευση σχολίου