14 Δεκ 2008

Άππαρε μου


Άππαρε μου,

ξεκινώ να σου γράφω και ελπίζω να με ακούεις. Αγανακτισμένος γιατί ψάχνω να βρω αυτή την ισορροπία. Τόσο δύσκολη είναι πια, φαντάζει ακατόρθωτη. Πάνε 5 χρόνια από τότε που πήρα μια απόφαση. Μια απόφαση που παρόλο βοήθησε για αρκετό καιρό, αποφάσισα να την τροποποιήσω σε κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν τα κατάφερα, δεν μπόρεσα, δεν βρήκα το θάρρος. Τον τελευταίο χρόνο συνέβηκαν πολλά, όχι με πρωταγωνιστή εμένα, που με βάζουν σε παραπάνω σκέψεις. Δεν μπορώ τις σκέψεις. Πράγματα που συμβαίνουν και κατανοώ γιατί συμβαίνουν με ενοχλούν αφάνταστα, με πληγώνουν.

Δεν βγάζεις άκρη άππαρε μου, ε;

Να, όσο καλός και αν είμαι στο να λύνω προβλήματα, όσο και αν τα καταφέρνω να ξεπερνώ περίεργες καταστάσεις, δεν κατάφερα πότε να λύσω το θέμα της ομοφυλοφιλίας μου.

Τι παραξενεύτηκες; Μπορείς να κλήσεις τα αυτιά σου, εγώ θα συνεχίσω να σου γράφω και ας μην με ακούεις. Έψαξα σε γνωστούς και φίλους αν υπάρχει αρκετά ανοιχτό μυαλό, να μιλήσω, να το συζητήσω, και πάντα οι αντιλήψεις ήταν παράξενες. Για αυτό και σου γράφω αππαρέ μου! Σε δημιουργώ σαν τελευταία επιλογή.

Το ύφος (προς το παρών) θα είναι καταθλιπτικό, μίζερο, όλο παράπονο, για αυτό καλά κάνεις να μην ακούς αν δεν μπορείς τέτοιους ανθρώπους. Εγώ θα συνεχίσω να σου γράφω. Ξεκινώντας από το απλό παρελθών μου, γιατί απλά "παρών" δεν υπάρχει.

Εγώ σήμερα ξεκινώ να αλλάξω την απόφαση
Εγώ σήμερα ξεκινώ να γνωρίσω τον εαυτό μου
Εγώ σήμερα ξεκινώ να ξεσκονίσω την μνήμη μου, να συνδέσω τα κομμάτια

Εγώ σήμερα ξεκινώ να γίνω εγώ

(παρακαλείτε κάποιος να μου την δώκει που πάνω!)

7 στοιχημάτισαν:

dwsem είπε...

Στοιχηματίζω πάνω σου. Ξεκίνησε, βρες φίλους που σε αγαπούν και ανοίκτου. Είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά αν είσαι τόσο δυνατός που κατάφερες να κρατήσεις την απόφαση σου για τόσο καιρό (και δεν την αποδοκιμάζω) είμαι σίγουρος ότι είσαι αρκετά δυνατός για να γίνεις εσύ.

Διώ σου την εγώ που πάνω αν βοηθά. Dish!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Kalws orises. Xalia kai sena ta neyra mikre...
"Moxa o trelos..."

uberbastard είπε...

καλη αρχη

apparos είπε...

Αου!

Η απόφαση εν πιο δειλή από ότι δείχνει

Καλός σας βρήκα και ευχαριστώ!

the boy with the arab strap είπε...

μιλα εκει που νομιζεις δεν τοσο δυσκολο , αν σε κατανοησουν καλως , αν δεν ,υπαρχουν κι αλλοι ανθρωποι .

Αρκούρης είπε...

1.κατ'αρχάς, η φώτο στο προφίλ σου άκρως σέξυ! Τόσο που με βάζει σε σκέψεις να βάλω σίδερο στις 4 τα χαράματα! Αν πάντως είσαι κάπως έτσι κι εσύ, να περάσεις μια Τετάρτη που έχω πολλά πουκάμισα ασιδέρωτα ;)
2.ο πρώην Χάρης Πόττερ (με τον άππαρο πιο πάνω) εν πουρέκκι, εν το συζητώ!
3.ξεκινώ με αυτά τα ρηχά και επιφανειακά σχόλια, για να χαλαρώσω λίγο την ατμόσφαιρα αυτής σου της ανάρτησης - κατά βάθος έχω βάθος (και είμαι και μετριόφρων)
4.το θέμα της δικής μου ομοφυλοφιλίας, αν και το έχω (λέω) ξεκαθαρίσει εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα χαρείς (ίσως - γιατί ως γνωστόν "με τους πολλούς ο Χάρος εν γλυτζής") να μάθεις ότι ακόμα με ταλανίζει, άρα μην ανησυχείς και πάαααρα πολύ ότι ακόμα δεν ξεκαθάρισε για σένα: υπομονή και δύναμη.
5.θα σε διαβάσω περισσότερο και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω σχόλια.
6.καλό μήνα εύχομαι!

apparos είπε...

1. Φτυστός είμαι, την Τετάρτη θα περάσω! Εδώ για περισσότερα!
2. Εν μου αρέσει ο συγκεκριμένος, η εικόνα όμως εν πολλά ωραία!
3. Πόσο βάθος; (Αστείοοο!)
4. Εν εχάρικα, καθόλου μάλιστα! Αν είναι έτσι μια ζωή, τότε... υπομονή
5. :P
6. Επίσης!

Δημοσίευση σχολίου