29 Δεκ 2008

Νευράκια, νευράκια;


Άππαρε, καλά άντεξε! Το Christmas Spirit έσβησε χτες. Τυχαία γεγονότα με προσγείωσαν στην πραγματικότητα.

Η χθεσινή μέρα με βρήκε πολλές φορές να οδηγώ με προορισμό το πουθενά, παρόμοιο με το τι έκανα το καλοκαίρι που πέρασε. Απλά για να ηρεμήσω και να μην ανταλλάξω βαριές κουβέντες με την οικογένεια, άτομα που δεν μου φταίνε σε τίποτα.

Ευτυχώς τα νεύρα περνούν εύκολα, ειδικά όταν αλλάξει η μέρα ούτε πως έγινε κάτι.

Ευκαιρία βέβαια να σου παρουσιάσω άππαρε μερικές που τις σκέψεις μου! Σε κάποια φάση βρέθηκα με ένα θέμα που πιστεύω χρειάζεται αντιμετώπισης. Σκέφτηκα πολλούς ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά το πρόβλημα δεν εμπιστεύομαι κανένα. Είναι ιδιαίτερα λεπτό το θέμα και νιώθω κάπως υπόχρεος να φροντίσω να αντιμετωπιστεί κατάλληλα και σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να τα κάμω χειρότερα. Εδώ είναι που χρειάζεται ένα τρίτο άτομο να συμβουλέψει και ίσως βοηθήσει στο τι πρέπει να γίνει. Έτσι μαζί με την απελπισία ήρθαν και οι σκέψεις του ότι δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο να μπορώ να του εμπιστευτώ σοβαρά θέματα και καταστάσεις, άσχετα με τα δικά μου.

Και εκεί που σκεφτόμουν κάτι μη εγωιστικό, ξαφνικά βρέθηκα απογοητευμένος να σκέφτομαι εμένα και την ανικανότητα μου να εμπιστευτώ ανθρώπους. Μια άσχετη αφορμή που ακολούθησε μετά, τα νεύρα οδηγήθηκαν στην επιφάνεια. Φτου στο αυτοκίνητο και να οδηγώ στο αόριστο.

Επανήλθα δριμύτερος μέχρι που έγινε το εξής, πολυπαιγμένο πλεον, "αλλάζω τα σχέδια μου και εσύ μείνε ξεκρέμαστος", έτσι με έπιασαν τα εκκεντρικά μου. Άσχετη αφορμή, νευράκια, οδήγημα.

Στα πολλά έφτασα στην φάση "δεν έχω τι να κάνω". Από τα πιο άθλια αισθήματα γιατί αντιλαμβάνεσαι πόσο κενός κατάντησες. Είπα να δοκιμάσω μετά που χρόνια να μπω στο #gaycy να δω τι γίνετε.

Αρκετός κόσμος και τα περισσότερα nicknames ήταν περιγραφικά. Πλέον δεν κρίνω αυτούς που ζητούν μόνο το sex. Αναθεώρησα δραματικά την ιδέα που έχω για το sex. Προσπάθησα να γράψω το τετριμμένο που έγραφα παλιά "kaneis gia kouventa?". Δεν βρήκα το θάρρος, μάλλον καλύτερα δεν βρήκα το νόημα. Αυτό που είχα ανάγκη ήταν η ανθρώπινη παρουσία, το διαδίκτυο δεν μπορεί να μου το προσφέρει. Ίσος αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησα να γράφω σε φόρουμ και σπάνια μπαίνω στο messenger να μιλήσω με τους γνωστούς μου. Ίσος για αυτό δεν έχω κάποιο λογαριασμό σε ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων (πως είπατε;) και απογοητεύομαι όταν ο περίγυρος μου προτιμά να μείνει συντροφιά με αυτά παρά να δεχτεί μια πρόσκληση για έξοδο.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν διαφέρει και τόσο το σκεπτικό μου από αυτούς που έψαχναν σεξ. Απλά θέλουν να ικανοποιήσουν μια σωματική ανάγκη όπως η πείνα και ψάχνουν εκεί που πρέπει. Δεν ψάχνουν νέους φίλους, δεν προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους. Δεν ψάχνουν να ερωτευτούν, να ενώσουν της μοναξιές τους. Ξέρουν ποιοι είναι και τι θέλουν. Παρουσιάζουν εκεί τη μια τους διάσταση, οι υπόλοιπες διαστάσεις παρουσιάζονται εκεί έξω, στον πραγματικό κόσμο, με πολύχρωμους ανθρώπους.

Αυτή την στροφή 180 μοιρών του εαυτού μου δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται. Ίσως επειδή περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία να ζήσω, με όλη αυτή την ενέργεια που δεν ήξερα ποτέ ότι κρύβω. Απογοητεύομαι ρε άππαρε όταν αντιλαμβάνομαι πως οι φοβίες μου, οι ιδιοτροπίες μου και η απειρία με δυσκολεύουν.

Σε αφήνω άππαρε με ένα τραγούδι που άκουσα χθες στο ράδιο σε μια από τις ανούσιες διαδρομές στον δρόμο και είχε καιρό να το ακούσω. Έχει την διάθεση που είχα αν και οι στίχοι δεν με αντιπροσωπεύουν!


Το video clip, αν υπάρχει, δεν το βρήκα οπότε παραθέτω το επόμενο καλύτερο! Ο δημιουργός του πιο πάνω βίντεο δηλώνει για τοποθεσία την Ελλάδα!

32 στοιχημάτισαν:

Ανώνυμος είπε...

και το ελληνικο!
http://www.youtube.com/watch?v=Tas90dk8IuU

apparos είπε...

Δεν το ξερά! Τι κάμνει η Αννούλα. Προτιμώ το ξένο πάντως, πιο ωραίοι οι στίχοι!

Ανώνυμος είπε...

Για κουβέντα, εδώ, εγώ ...

Ανώνυμος είπε...

Γενικά εν που τα λία πετυχιμένα διασκευασμένα τραγούδια! τζιαι ναι! προτιμώ το αγγλικό με 1000

mahler76 είπε...

κοίτα, όταν κάποιος σου λέει πως θέλει κουβέντα και μετά κατευθείαν ζητά φωτογραφία πέους καταλαβαίνεις πώς κάτι δεν πάει καλά. Στα συγκεκριμένα σαιτ, δύσκολα θα βρείς κάποιον για κάτι περισσότερο από ξεκάβλωμα και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις τόσο λιγότερο θα απογοητεύεσαι.
Καλημέρα, και εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει αυτά που ζητάς.

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε...

O tropos pou elysa to provlima tis filias tziai tis monajias enei oti ekrathsa dkyo prwin sthn zwi mou. En mazi mou stis lypes tziai stis xares mou stis kales mou tziai stis ashimes mou. Dyskolefkei llion nees sxeseis dioti oulloi ypopsiazountai oti akoma eimaste mazi alla en me koftei Qelw na exw kapoious dipla mou.

apparos είπε...

Ανώνυμε, έρχομαι για κουβέντα!

liberatedboy, ωραία! Προς στιγμή ανησύχησα! :P

mahler76, μπορεί από την φωτογραφεία του πέους να βλέπει τι χαρακτήρας είσαι και αν αξίζει να ασχοληθεί μαζί σου! Μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα δηλαδή.
Καλό απόγευμα! Ευχαριστώ και ανταποδίδω!

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ, είναι μια λύση! Εκανόνισες τους να μηνίσκουν κοντά - κοντά θέμας! Ωραίος! Δυσκολεύκει λιο φαντάζομε απλά εννοείς ότι πρέπει να κάμεις το πρώτο βήμα εσύ τζαι όι ο άλλος (για σχέση πάντα... λολ).
Εν τούτο που με τρώει, ότι εν με βλέπω αρκετά δυνατό να περνώ χαρές τζαι λύπες που να μεν μπορώ να τις μοιραστώ με κάποιον, όποιος τζαι να είναι. Ειδικά όταν και αν αποφασίσω να προχωρήσω παραπάνω, θέλω να έχω άτομα κοντά μου όταν συμβεί η στραβή να μεν πελλάνω. Τούτος είναι τζαι ο ένας λόγος που βρίσκουμε δαμέ... Επροσπάθησες ποττέ να έρτεις κοντά με κάποιον άνθρωπο (straight, γκεϊ, γεναίκα), κολλητός, πολλά καλός φίλος ας πούμε;

the_g(reat)ay_expectations είπε...

αν θες να μιλήσεις σε κανέναν κάποια στιγμή και δεν έχεις κανέναν πάρε τηλέφωνο.
φιλιά και καλή χρονιά αγορίνα μου...!!!

apparos είπε...

Θα το έχω υπόψη μου!
Καλή χρονιά ερωτευμένο!

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

Πολύ ωραιο μπλόγκ σήμερα το ανακάλυψα!Γίνομαι αναγνώστης σου!
Καλή χρονια να έχεις και να ξέρεις οτι οτι θέλεις έρχεται πολλές φορές χωρίς να το κυνηγάς... :)

apparos είπε...

Να σε καλά Ζαλισμένη Καρδιά!
Η αλήθεια το πρόσεξα, το θέμα είναι ότι όταν έρθει να ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις!
Καλή χρονιά!

Leviathan είπε...

Xronia polla!Euxomai i nea xronia na sou ferei ola osa epi8imeis!igeia kai poli poli agapi gia sena kai ta agapimena sou prosopa!kai ipomoni ola 8a ginoun...filia!

apparos είπε...

Χρόνια Πολλά! Ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές! Υπομονή μπόλικη!

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά, εύχομαι. Αυτά τα προβλήματα τα έχω αντιμετωπίσει κι εγώ. Λύση δεν έχω βρει. Όταν βρεις, πες μου κι εμένα. :)

Ντεμης είπε...

Καλή Χρονιά! Νομίζω η blogόσφαιρα είναι ό,τι πρέπει για μια καλή κουβέντα, για ανταλλαγή απόψεων. Έχει τη σωστή αναλογία προσωπικών στοιχείων και ανωνυμότητας και δεν πρόκειται κανείς να σου ζητήσει φωτό της πουλλούς σου - Κύριε ελέησον!
Κι εγώ εδώ είμαι αν θέλεις κουβέντα! Την ξέρω πολύ καλά τη φάση "δεν έχω τι να κάνω"....

Hfaistiwnas είπε...

Αυτό που είπες για την ανθρώπινη παρουσία..
το κυριότερο πράγμα... δύσκολο στο διαδίκτυο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. αλήθεια...
Καλή χρονιά εύχομαι!

apparos είπε...

Ευχαριστώ Κύκνε! Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς! Ωραία, να μην χάσω χρόνο να βρω λύση δηλαδή! Τι ωραία τι καλά... Όλα στην τύχη...

Ντέμη, ευχαριστώ, καλή χρονιά και σε 'σενα! Όντως, αν και εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα διαδικτυακά στα blogs, η ιδιότητα να βγάζεις μια προσωπικότητα προς τα έξω είναι ξεχωριστή.
Η πλάκα θα βρεις την πουλλού μερικών στην blogόσφαιρα! χεχε
Σε μετέπειτα στάδιο θα το πράξω αυτό με την διαδυκτιακή κουβέντα! Το πιο πάνω πείραμα ήταν απλά αναγνωριστικό για το τι γίνετε σήμερα!

Ηφαιστίωνα, μακάρι να είναι έτσι, φαντάζομε κάτι θα ξέρεις και το λες ;)
Ευχαριστώ και καλή χρονιά ερωτευμένο!

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε...

Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν έχασες την ασυνειδησία σου.

Αλλά, νομίζω έχασες την, όπως και πολλοί άλλοι μπλόκερ

Καλή χρονιά

apparos είπε...

Αουτς

Εχρειάστηκε να αφαιρέσω το δεν και το α στερητικό και λίο στο google για να καταλάβω (νομίζω) τι έγραψες τζαι... αουτς

"Τώρα τι καμνούμε;" είναι το ερώτημα μου

Καλή χρονιά

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε...

Αππαρε, παντα ειχα προβλημα να ερτω κοντα σε αλλους ανθρωπους. Με τουτους τους δκυο που οπως ανφερουμε "σπανιολος πρωην" τζιαι πρωην-πρωην εκαταφερατα. Εν ηταν ευκολο εκαμαμε ουλλοι breakthrough για να εχουμε τουτη την σχεση. Φυσικα τζεινοι μεταξυ τους εν εχουν τουτη την σχεση. Ο λογος που αρκεψα να γραφω στο μπλογκ εν οτι εθελα να καμω reconnect με κυπραιους. Παρολο που οι πρωην μου εν κοντα εν τουτοις κατι λειφκεται. Ως τα τωρα εν εκαταφερα να καμω connect με κυπραιους ομως. Ελπιζω καποια μερα μεσα που τα γραψηματα μας να ευρω καποιον. Τζιαι εν μιλω για σεξουαλικη σχεση. Απλως να εχω καποιον της ιδιας ρατσας με μενα.

Ανώνυμος είπε...

re apparoudi! exeis mian ateliwti istoria kapou!

the boy with the arab strap είπε...

ελπιζω μετα απο τοσες μερες να εχεις ηρεμησει , να εχεις βρει καποιον να μιλησεις , να εισαι πιο χαρουμενος .
οι σκεψεις και οι αγωνίες σου με βρισκουν συμνφωνω .
καλη χρονια να εχεις και να σκορπας την ενεργεια σου με φειδω .

apparos είπε...

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ, τουλάχιστον εισσες τα αρχίδια να το επιδιώξεις! Αν ηξεκινήσουν να θκιαβάζουν γενικότερα οι κυπρέοι θα το πετύχεις τζαι τζινο φαντάζομε!

liberatedboy, εν πολλές που έχω ατέλειωτες! Σε ποιαν αναφέρεσαι;

~~~...~~~ (τέως lust for life), ευτυχώς ηρεμώ εύκολα! Χαίρομαι πάντως που δεν είμαι ο μόνος με τέτοιες σκέψεις, γιατί στην πραγματική ζωή φαίνεται ο κόσμος δεν τις μοιράζεται και μένεις με την απορία αν είσαι εσύ ο παράξενος.

Leviathan είπε...

xronia polla kai aurio me igeia!!! :) filia!

apparos είπε...

Χρόνια Πολλά! Να σε καλά! Φιλιά!!!

Κώστας είπε...

Πρέπει να εκλογικεύσεις τους φόβους σου.

Όταν είσαι απο κάποιο μέρος και σπουδάζεις κάπου αλλού, κάπου μακριά, δεν έχεις και τόσα πράγματα να φοβάσαι. Συμπατριώτες σου Κύπριοι χαλάνε τον κόσμο εδώ στη Θεσσαλονίκη βασιζόμενοι στην παραπάνω θεωρία.

apparos είπε...

Και αυτό θεωρείτε σωστό; Εξαρτάτε βεβαία τι εννοείς χαλάνε.

Οι φόβοι μου έχουν να κάνουν με θέματα που όπου και να είσαι, με όποιους και να είσαι, τα δεδομένα δεν αλλάζουν ;)

Μου έβαλες ιδέα βέβαια να καταγράψω τους φόβους μου!!

Να 'σε καλά!

Κώστας είπε...

Εμένα προσωπικά δε μ αρέσει που κάποιοι άνθρωποι είναι τελείως "κρυφοί" στην πατρίδα τους/στην κανονική ζωή τους και όταν βρεθούν σε γκέι κλαμπ/μακριά από τους δικούς τους βγάζουν όλα τα αποθημένα τους.

Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι χαλάνε τον κόσμο :)

Η χρυσή τομή είναι το ζητούμενο..

apparos είπε...

Κάμνουν έτσι πράματα στην Θεσσαλονίκη;!!!

λολ, αν δεν ενοχλούν κόσμο καλά κάμνουν αφού δεν μπορούν να ζήσουν εντελώς ελεύθερα αλλού, χωρίς να κινδυνεύουν!

Αν πετύχεις την χρυσή τομή δεν θέλεις τίποτε άλλο!

Αρκούρης είπε...

ε όχι κύριε! Δεν το δέχομαι αυτό που λές ότι δηλαδή "δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο να μπορώ να του εμπιστευτώ σοβαρά θέματα και καταστάσεις, άσχετα με τα δικά μου"! Αποκλείεται! Εμείς όλοι εδώ δηλαδής τι είμαστε, μου λες? ε? ε? ε? ;)

Αρκούρης είπε...

ΥΓ.: για το τεκνό που τραγουδάει στο βίντεο έχεις καμιά παραπάνω πληροφορία ή απλά "τοποθεσία Ελλάδα"????

apparos είπε...

λολ, είστε ανθρώποι πίσω από ένα ψευδώνυμο με τις δικές του φασαρίες ο κάθε ένας!

για το τεκνό ότι έσσει στο YouTube!! Κοίταξε αν έσσει email. Χαχα

Δημοσίευση σχολίου