3 Μαρ 2009

Αποθεραπεία


Γεια σου άππαρε.

Αυτές τις μέρες δοκίμασα να κάνω λίγη αγοραφοβιοθεραπεία. Περίμενε, ακόμη καλύτερα, ανθρωποφοβιοθεραπεία. Ψέματα. Το "φοβία" ξέχασέ το. Τα αποτελέσματα ενδιαφέρων!

Όση ώρα παρατηρούσα και ήμουν ανάμεσα σε ανθρώπους το αίσθημα ήταν ευχάριστο. Είναι απόλαυση να βλέπεις ανθρώπους να περνάνε καλά! Όταν η θεραπεία τελείωσε, ένα παράπονο έμεινε για το ότι δεν ανήκα στην δική τους κατηγορία. Φυσικά το φταίξιμο μου ανήκει αφού κάθομαι και μιζεριάζω για το χαμένο χρόνο αντί να αξιοποιήσω τον υπάρχον!

Κύριο "πρόβλημα", όμως, ήταν η υπενθύμιση του τι ανθρώποι υπάρχουν! Αποτέλεσμα το βράδυ να δεχτώ επισκέψεις. Πολλές. Σκέψεις. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα άππαρε! Άπλα εκεί που προσπαθούσα να χαλαρώσω και να κοιμηθώ, βρέθηκα να σκέφτομαι και να υπολογίζω ρίσκα και καταστάσεις. Θα μπορούσες να πεις για τα υπαρξιακά μου! Βασικά ήταν και το φρεσκάρισμα του λόγου για τον οποίο αποφεύγω αυτή την επαφή με κόσμο. Γιατί όταν ξέρεις πως υπάρχει η ευτυχία εκεί έξω, είσαι υποχρεωμένος να την κυνηγήσεις. Πάντα με το ρίσκο των συνεπειών (αν θυμάμαι καλά, η λέξη αυτή έχει αρνητική έννοια) που μπορεί να υπάρξουν.

Την επόμενη μέρα συνέχισα την "θεραπεία". Έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου. Ελπίζω να την κρατήσω. Πάντως συνειδητοποίησα ακόμη ένα, σημαντικό θα έλεγα, γεγονός για τον εαυτό μου. Μπορεί και να το συζητήσουμε. Βεβαίως αρκετές φορές έταξα να σου πω για διάφορα θέματα, τώρα να δούμε αν θα το πράξω!

Επίσης άππαρε να σου θυμίσω πως εδώ μοιράζομαι κυρίως πράγματα που δεν μπορώ ή δεν θέλω ακόμη να πράξω εκεί έξω. Για τα υπόλοιπα προτιμώ να τα μεταφέρω αλλού! Άπλα για να γνωρίζεις πως υπάρχει μια άλφα ζωή εκτός της μιζέριας και του παραπόνου!

Ακόμη αυτή η βδομάδα μπορεί να γίνει μια σημαντική ή να παραμείνει μια συνηθισμένη. Στο τέλος της θα μάθω!

Ο παρών χώρος θα μπει σε κατάσταση ημιαυτόματου πιλότου για λίγες μέρες. Να καλύψουμε λίγο χαμένο χρόνο, τόσο εδώ όσο και εκεί έξω!

Κάλο μήνα είπαμε άππαρε; Όχι; Ε τότε καλή άνοιξη! Λέω για πρώτη φόρα να κάνω αυτό με τις κλωστές. Μάρτη νομίζω το λένε. Έτσι για την αλλαγή! Πειράζει που δεν έγινε πρώτη του μήνα;

22 στοιχημάτισαν:

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

ante kai kalo mina kai kali anasigrotisi kai eyxes gia ena kalitero ...Aniksi?

stella είπε...

καλο μηνα μικρουλη.

Hfaistiwnas είπε...

χμμ αν είναι για καλό να μπει σε αυτόματο πιλότο, δεν μας πειράζει..
Θα μας τα πεις τα νεα ε; Εύχομαι πάντως να υπάρξει καλό αποτέλεσμα ότι και αν είναι! :)
Καλό μήνα και καλή Άνοιξη!

homo anisorropus είπε...

a nai, marti!!! wraia idea! exei polla xronia na kanw. twra pou mou to 8umises 8a paw na kanw simera, den nomizw na pirazei pou exei paei 3 o minas.

the boy with the arab strap είπε...

kalo mina na exoume, min skeftesai poli tha kaeis , kane pragmata

THANOS είπε...

Δεν ξέρω κατά πόσο όλοι αυτοί οι άνθρωποι γύρω μας είναι ευτυχισμένοι...Αυτό που θαύμαζα πάντα είναι πως μπορούν να είναι ανέμελοι...καλό μήνα...

PN είπε...

Χμμμ...μερικές φορές το θέλουμε το reboot μας. Μην νομίζεις! Και τις βαριές μας περιπτώσεις, μπορεί να θέλουμε και κάνα service. Χέσε μέσα! Πάντως εσύ να κάνεις ό,τι θεωρείς χρήσιμο!

Καλό μας μήνα και καλή άνοιξη! Αυτό το έχω ξεχάσει τελείως. Τέλειωσε ο χειμώνας! Άνοιξη στις καρδιές μας πια!!

mahler76 είπε...

em εκεί έξω είναι η ζωή babe. Καλό μήνα!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

καλό μήνα! και πολύ καλή άνοιξη! χωρίς πολλές σκέψεις. και με περισσότερη ανεμελιά!

Ιθάκη-man είπε...

Αχ ναι! Το χειρότερο πράγμα που μπορώ να κάνω εγώ είναι να πάω για ψώνια μόνος μου! Δεν το αντέχω, την ώρα που περπατάω είναι προς στιγμής ωραίο αίσθημα αλλά μετά ανατριχιάζω και κοκκινίζω... να βγω και εγώ στους δρόμους;;;

Καλό Μήνα

ΥΓ Τώρα που είπες Μάρτης να θυμηθώ να κάμω Μαρτούι (για τον πασσιαμά!)

apparos είπε...

Πέτρο, είναι σαν να μπαίνει Άνοιξη! Τώρα που το λες, ο δίσκος μου θέλει ανασυγκρότηση!

Στέλλα, ενίσταμαι! Δεν είμαι μικρούλης! Ευχαριστώ!

Ηφαιστίωνα, εδώ θα 'με, απλά για να προχωρήσει λίγο, προγραμμάτισα κάποιες αναρτήσεις, και για να ξεκολλήσω κάπως και απ'εδώ!
Καλό αποτέλεσμα εύχομαι και εγώ! Όσο για τα νέα, ότι μπορεί να λεχθεί, θα λεχθεί!

Χομο ανισόρροπη, καλός σε βρίσκω κοπελιά! Σήμερα δημιούργησα ένα με κόκκινη και άσπρη κλωστή. Νομίζω για πρώτη φόρα είναι αρκετά καλό! Αραιό βέβαιο αλλά εντάξει!

φωτόνιο, τώρα και να πάει; Κάηκα ήδη! Όλο και κάτι κάνω :P

Θάνο, η ευτυχία πάει και έρχεται! Την ανεμελιά θαύμαζα!

ΒιΚεη, και κανά φορματ μέσα μέσα! Μιλάς με όρους που καταλάβω! :P
Άνοιξη παντού!

όπερα μπόη, εκεί έξω είναι. ΟΛΗ όμως! Τρομακτικό!

Πλήκτροκαλλιτέχνη, καθόλου σκέψεις αν γίνετε δεν θα μας πείραζε!

Στρατευμένα νιάτα, αν τούτο εν το σςειρότερο που μπορείς να κάμεις, είσαι μια χαρά! Στους δρόμους γιατί να φκεις; Έχουμε πραξικόπημα;! :P

Να κάμεις Μαρτούι έτσι για να εμπεδώσομε την Άνοιξη!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Άππαρε. Ε, όχι και αυτόματο πιλότο... εμείς τι θα διαβάζουμε... Το έχω αισθανθεί κι εγώ αυτό, να βλέπω τους ανθρώπους, να ζουν, να πάνε, να έρχονται... η δική μου ευτυχία πού είναι, πρέπει να την κυνηγήσω όπως λες κι εσύ. Αλλά αυτό που έμαθα διαβάζοντας τα μπλογκς των άλλων, είναι ότι δεν διαφέρουμε τόσο πολύ από τους άλλους, ανεξαρτήτως προσανατολισμού και ότι αυτοί που δείχνουν τόσο ευτυχισμένοι, άνθρωποι είναι κι αυτοί και τραβάνε τα ζόρια τους. Καλά να περάσεις στον ημιαυτόματο πιλότο σου :)

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και απο μένα.

Οξυ νου διακρίνω σε σενα

Καλό μήνα

life_traveller είπε...

Να ζήσεις την ζωή σου όπως την θέλεις ή τουλάχιστον να ξέρεις οτι προσπαθείς! Μην καθυστερείς λεπτό και μην βάζεις τεχνητά εμπόδια στον εαυτό σου!

ColourfulMind είπε...

"The truth is out there" και η ζωή κι οι άνθρωποι και οι χαρές αλλά και οι απογοητεύσεις. Όλα χρειάζονται κι αυτά είναι που κάνουν τη ζωή μας ενδιαφέρουσα, ενώ οι απογοητεύσεις μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο σοφούς (χμ.. καλά άσε με να χρυσώσω το χάπι χιχιχι).

ΥΓ. Ελπίζω να θυμάσαι το "The truth is out there" από τα X-files με τον Φοξ Μόλντερ (Ντουκόβνι) αλλιώς θα αρχίσω να νιώθω ότι άρχισα να μεγαλώνω επικίνδυνα. ;-p

YΓ2. Ντουκόβνι... εφηβικός έρωτας

apparos είπε...

Κύκνε, κάτι πιο χρήσιμο, όπως π.χ. ένα βιβλίο! Όλο και κάτι θα υπάρξει. ;)
Αυτό ακριβώς, όλοι τραβάνε τα ζόρια τους! Δεν πάει να πει όμως ότι δεν θα κυνηγήσουμε και κάτι άλλο!

Φλεγόμενε, you only see what you want to see, and maybe what I want! :P

Ταξιδιώτη, εμπόδια διώχνουμε τώρα!

ΠολύχρωμοΜυαλό, λολ, αυτό ακριβώς εννοούσα όταν έλεγα ΟΛΗ η ζωή!
Υ.Γ. Το θυμάμαι. Δεν πάει να πει ότι δεν μεγαλώνουμε μαζί επικίνδυνα!!
Υ.Γ.2 λολ

Ανώνυμος είπε...

Και μετά που αντιλαμβάνεσε το χρόνο που έχασες γιατί εμιζέριαζες.. επειδή είχες τους λόγους σου να είσαι έτσι.. τι γίνετε; μπορέι να σωθεί η κατάσταση ή είναι πλέον αργά τζιαι απλά τα χάνεις όλα;

Take care
καλό μήνα

apparos είπε...

απελευθερομένε μακάρι να ήξερα. Το σίουρο μπορείς να συνεχίσεις να κλαίεις την μοίρα σου...

take care u 2!

tovenito είπε...

οι επι-σκέψεις σχεδόν πάντα φέρνουν αρνητικά συναισθήματα i guess..αλλά και τις φοβίες αν δεν τις αντιμετωπίσεις ποτέ τέτοιες θα μείνουν. ουφ! δύσκολο θέμα άνοιξες!

apparos είπε...

τοβενε είμαστε για τα δύσκολα! ευτυχώς οι επισκέψεις κάποτε φεύγουν. Και οι φοβίες που θα παν, θα ΄ρθει η ώρα να πεθάνουν! ελπίζω...

Not me είπε...

Καλό μήνα άππαρε,

apparos είπε...

Not me καλό μήνα :)

Δημοσίευση σχολίου