1 Απρ 2009

Σχεδόν φίλοι


(εφκήκεν τεράστια η ανάρτηση! Αν έσσεις τίποτε καλλύττερο να κάμεις, κάμε το!)

Σήμερα άππαρε θα μιλήσουμε για έναν άνθρωπο. Ανάφερα σου τον στο παρελθόν. Μετά από ώριμη σκέψη αν εξυπηρετεί κάτι ή κατά πόσο σωστό είναι αποφάνθηκα πως η πολλή σκέψη βλάφτει! Θα αποφύγω κάποιες λεπτομέρειες και κάποιες άλλες θα παρουσιαστούν αλλοιωμένες, αν και θα βοηθούσαν στο να παρουσιαστεί καλύτερα η αντίφαση, για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες για το παράδοξο, αν και η άρνηση ευτυχώς κάποιες φορές δουλεύει υπέρ μας!

Πρώτα πρέπει να φρεσκάρουμε στην μνήμη μας το κοινωνικό καθεστώς που επικρατεί στις τάξης του δημοτικού (και μετέπειτα φυσικά, μόνο που αλλάζει μορφή!). Υπάρχουν δυο κατηγορίες, οι δημοφιλείς και ή μη. Στην πρώτη κατηγορία ανήκε αυτός, στην δεύτερη εγώ. Παιδικά τραύματα λέμε!

Με αυτό τον άνθρωπο, παρά την διαφορά στην κοινωνική τάξη, ήρθαμε κοντά και είχε τις προδιαγραφές για να δημιουργηθεί σήμερα αυτό που λέμε παιδικοί φίλοι. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς ήρθαμε κοντά αλλά σίγουρα βοήθησε το γεγονός ότι πηγαίναμε κολύμβηση μαζί και μετέπειτα όταν προσπαθούσα να τον βάλω σε σχέση με μια συμμαθήτρια μας. Θυμάμαι τι ηλίθια πράγματα σχεδιάζαμε για να βρεθούν μαζί και γελώ μόνος μου!

Όπως σου είπα, στο παρελθόν είχα κάποιες απορίες για το σώμα μου άλλα και όλη η φάση της εξερεύνησης. Στο κολυμβητήριο υπήρχε η ευκαιρία να λύσω κάποιες απορίες και με διάφορες μεθοδολογίες (επιστήμονας έπρεπε να γίνω) κατάφερνα να δω το επίμαχο σημείο (να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν γράφω πιο άμεσα!). Βέβαια δεν έμεινα ως εκεί και συνόδεψα σε κάποιες φάσεις και κάποια αγγίγματα, τα οποία δεχόταν. Το αναφέρω μιας και, νομίζω, έχει σχέση με το τι ακολουθεί.

Όταν με το καλό τελειώσαμε το δημοτικό και ξεκίνησα το γυμνάσιο, αυτή η φιλία διακόπηκε. Ήμασταν σε διαφορετικά τμήματα και έτσι δεν είχαμε την επαφή που υπήρχε , παρά μόνο στο λεωφορείο για την επιστροφή στα σπίτια μας.

Στο Λύκειο "συνεχίστηκε" κάτι αντίστοιχο, διαφορετικά τμήματα, κάποιες συζητήσεις στο λεωφορείο. Το αξιοσημείωτο ότι στην δευτέρα τάξη, μιας και ήταν στο ίδιο τμήμα, είχαν γίνει κολλητοί με τον τύπο που έκανε την λεκτική επίθεση. Κάπου εκεί έγινε και ο ψυχρός χαιρετισμός, όταν στο προαύλιο του σχολείου αφού πέρασε από κοντά μου ο παραλίγο-παιδικοί-φίλοι και χαιρετιστήκαμε λέγοντας τα τυπικά, ο σου-έκανα-επίθεση έστεκε δίπλα του χωρίς να ανοίξει το στόμα του. Με ύφος είσαι-μαλάκας-αλλά-ξέρω-τι-παίζει-μαζί-σου τον ρώτησα τι κάνει απαντώντας πίσω με δυσκολία "καλά".

Πάει και αυτό.

Τελειόφοιτοι πλέον και μπαίνουμε στην πύρα των τελικών εξετάσεων. Μιας και το εκπαιδευτικό σύστημα μας είναι τέλειο, ξεκινήσαμε όπως το έχει η παράδοση τα φροντιστήρια. Στα περισσότερα ήμασταν μαζί και σαν αποτέλεσμα πολλές ώρες σε επαφή. Σε συνδυασμό για το διάβασμα, κάποιες φορές βρισκόμασταν στα σπίτια ο ένας του άλλου. Ομολογώ ήταν πρωτόγνωρο πράγμα για μένα.

Ως επακόλουθο (μην περιμένεις φινάλε έντασης άππαρε... θα απογοητευτείς) ανοιχτήκαμε περισσότερο και κάποιες φορές βρισκόμασταν για κάτι περισσότερο από διάβασμα, όπως για κάποιο παιχνίδι. Σε κάποια φάση μιλήσαμε και για την πρώτη του φορά (με κορίτσι, παλιόπαιδο) άλλα ακόμη και σήμερα απορώ γιατί δεν μιλούσε άνετα για το θέμα αλλά ντροπαλά. Δεν μπορώ να πω ήταν στο χαρακτήρα του.

Είναι υπερβολικά κοινωνικός. Μιλάει με τους πάντες και με όλες τις ηλικίες. Έχει αυτό το σύνδρομο που λέμε "τον συμπαθάνε όλοι". Για πολιτικός ότι πρέπει.

Πάμε παρακάτω, τελειώνουν οι εξετάσεις και πάνω κάτω αυτό ήταν. Οι περισσότεροι ακολούθησαν το δρόμο των διακοπών μιας και σε ελάχιστες μέρες θα παρουσιαζόμασταν στο στρατό.

Μιας και όλοι της ίδιας ηλικίας και από την ίδια επαρχία πάνε στο ίδιο ΚΕΝ (Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων) ήμασταν ναι μεν στο ίδιο ΚΕΝ αλλά σε διαφορετικό λόχο. Βρισκόμασταν αραιά και που όποτε υπήρχε ο ελεύθερος χρόνος. Ήταν εμφανείς η απομάκρυνση όμως. Όταν ο χρόνος του ΚΕΝ τελείωσε και ακολούθησαν οι εκπαιδεύσεις, που ήταν διαφορετικές, χαθήκαμε εντελώς.

Λόγο της φύσης του στρατού, συναντιόμασταν τυχαία και αραιά, αφού μέναμε σε κοντινή περιοχή. Τυπική χαιρετισμοί και τα νέα του στρατού.

Κάπου εδώ να σου ξεκαθαρίσω πως δεν είδα ή ένιωσα ποτέ ερωτικά για τον συγκεκριμένο. Αν με άκουγες με προσοχή στο παρελθόν άππαρε θα πρόσεξες ότι είχα εγκαταλείψει τέτοια όνειρα προ πολλού. Το μόνο που ήλπιζα ήταν ότι μετά το Λύκειο, αφού ήρθαμε τόσο κοντά, να κρατήσει η φιλία αλλά εγκαταλείφθηκε αυτή η ελπίδα όταν η προσπάθειες μου να κρατηθεί επαφή δεν απέδωσαν.

Μετά από αρκετούς μήνες στράτευσης, θα κόντευα να κλείσω χρόνο, και σε φάση ατέλειωτης αναμονής στο στράτευμα λαμβάνω μήνυμα στο κινητό. Προφανώς ήταν ο συγκεκριμένος:

"Γεια σου Άππαρε τι κάμνεις;"

Ωραία λαλώ. Βαρέθηκε, δεν βρέθηκε κάποιος άλλος για να ανοίξει κουβέντα να περάσει την ώρα του. Με βολεύει να κάψω λίγα λεπτά και 'γώ. Απαντάω:

"Μια χαρά ρε, εσύ τι γίνεσαι;"

και έρχεται μήνυμα:

"Καλά"

Έλυσα στα γέλια. Ο μαλάκας έκαμε λάθος, σκέφτηκα, μάλλον ήθελε να στείλει το μήνυμα του σε άλλον Άππαρο και σκαπουλάρει με τρόπο σκουπίστε-ψεκάστε-τελειώσατε (δεν προσέχεις, δεν προσέχεις!).

Δεν μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω κάτι άλλο αν και ήθελα να περάσω την ώρα μου. Από την στιγμή που κατάλαβα ότι έγινε λάθος και προφανώς δεν είχε όρεξη για κουβέντα.

Έλα που το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε μετά από αρκετό καιρό.
"Τι κάμνεις ρε;"
"Καλά ρε, εσύ;"
"Καλά"

Αυτή την φορά με ενόχλησε, γιατί εντάξει να κάμεις το λάθος μια φορά, εντάξει να το κάμεις και δεύτερη. Ή συνέχισε λίγο την κουβέντα ή πες ένα "συγνώμη, σκέφτηκα.

Το σκηνικό μπορεί να επαναλήφθηκε και τρίτη φορά, γιατί ξέροντας με, θέλω πολλά για να αντιδράσω.

Όπως και αν 'χει, αφού πέρασε πάλι αρκετός καιρός στέλνει το ίδιο τυποποιημένο μήνυμα. Νευριασμένος γιατί βαρέθηκα αυτό τον παραλογισμό απάντησα πίσω να προσέχει που στέλνει τα μηνύματα, γιατί είναι αρκετά ηλίθιο τούτο που κάμνει. Κάτι τέτοιο ήταν το νόημα. Απάντησε πίσω πως δεν είναι από λάθος, είναι για κουβέντα. Εγώ εκεί ακόμη να πιστεύω πως είναι λάθος.

Εννοείται δεν επαναλήφθηκε.

Ακολούθησαν οι σπουδές, και όποτε είμαι Κύπρο μπορεί να τύχει να βρεθούμε, όταν οι δρόμοι μας συναντηθούν. Όπως πάντα τα τυπικά.

Ένα "σκηνικό", που το παραλείπω γιατί θα πρέπει να μπω σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, με βάλαν σε σκέψεις ότι η πιο πάνω συμπεριφορά δεν ήταν τίποτε άλλο από την "κοινωνικότητα του με όλους και με όλες τις ηλικίες" και απλά προσπαθούσε να κρατήσει μια τυπική επαφή με όλους, μιας και είχε μπόλικο χρόνο στην διάθεση του, αλλά αρκετά εγωιστής ώστε να μην συνεχίσει αυτός την κουβέντα άλλα ο άλλος, με ένα τυπικό "Καλά".

Πάει χρόνος να τύχη αυτή η συνάντηση για τα τυπικά. Σημείωση και εδώ ότι δεν προσβλέπω σε τέτοιες συναντήσεις με κανένα αλλά αντίθετα τις αποφεύγω. Υπάρχει αρκετή υποκρισία την οποία απεχθάνομαι.

Το καλοκαίρι που πέρασε (όπου νάνε άκου το επόμενο, περιμένω περιμένω! άσχετο...) αφού μου είχε ότι μου είχε συμβεί και έβλεπα όλο τον κόσμο μέσα από την σφαίρα της ομοφυλοφιλίας (είπαμε μου είχε γίνει εμμονή) και αφού βρισκόμουν σε παραλία, βρίσκω αναπάντητη στο κινητό. Απορείς από ποιον;

Δεν ξέρω τι κίνητρα υπήρχαν από πίσω, αλλά τα δυο πιο πιθανά σενάρια είναι ότι μπορεί να νόμιζε πως με είδε ή κάτι να χρειάστηκε.

Ο χρωματισμός όμως της ομοφυλοφιλίας με ανάγκασε να κάνω κλικ για πρώτη φόρα. Να συνδυάσω την οικειότητα του δημοτικού (παρά το "κοινωνικό" χάσμα), τον κολλητό του στο Λύκειο που έκανε την επίθεση αλλά δεν μου το έβγαζες από το μυαλό πως ήταν εσωτερική ομοφοβία, τα παράξενα μηνύματα. Σίγουρα εικασίες του μυαλού.

Δεν πείρα πίσω τηλέφωνο να δω τι ήθελε. Ο λόγος είναι ο ίδιος για τον οποίο σου λέω αυτή την ιστορία. Ότι στην σχέση μου με τους ανθρώπους θα ήθελα να υπάρχει μια ειλικρίνεια, κάτι που δεν έχω ΟΥΤΕ στο ελάχιστο. Άλλα και το παράπονο ότι οι ανθρώποι που βρέθηκαν στην ζωή μου και θα μπορούσα με αυτούς να ανοιχτώ και να αποδεχτώ κάποια πράγματα καλύτερα, είναι αυτοί που με δυσκόλεψαν και με τρομοκράτησαν περισσότερο.

25 στοιχημάτισαν:

Candy Candy είπε...

Σε οτιδήποτε επιλέγεις να κάμεις Άππαρε τζιαι είναι διαφορετικό που τα "φυσιολογικά", τα "συνηθισμένα" τζιαι γενικώς τα κοινά αποδεχτά πράγματα χρειάζεται να έσιεις δύναμη. Ναι εν πολλά σημαντική η ειλικρίνεια στις σχέσεις ενός ανθρώπου με τους γυρό του αλλά μεν απελπίζεσαιγιατί ίσως να μεν έτυχε να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα ακόμα στη ζωή σου ή να υπάρχουν τζιαι να μην τα εξεχώρισες. Τζείνος που σε αγαπά εν να σε στηρίζει για τζείνο που είσαι σαν άνθρωπος τζιαι οϊ για το τι γουστάρεις. Το πλάσμα δεν είναι μόνο οι επιλογές του...
Όσο για τον τύπο...κάμνει μου για λιο "παρτάκιας".

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Αν είναι αππαρε να μας τρομακρατουν και οι ανθρωποι , χεσε μεσα. Σκεψου όταν φοβασε το εξης “You’re a God among insects”

Not me είπε...

Καλημέρα...
Να το ξανασκεφτείς και να τον πάρεις τηλέφωνο...Δεν έχεις τίποτα να χάσεις και πιθανόν να μάθεις τι θέλει από σένα....
Ίσως να είχε αυτός όνειρα με σένα και να μην είχε το κουράγιο να στα πει ποτέ..Που ξέρεις?
Ωραία ιστορία.....

Marl3n είπε...

Life is complicated because people are so fucked up...

Simfwnw me ton Not Me, that you have nothing to lose. Kai 8a liseis tis apories sou mia kai kali kai de 8a vasanizesai apo skepseis tipou 'what IF?'

Ανώνυμος είπε...

nomizw apla na bgeis apo ti sfera tis omofilofilias.
Nai, i omofovia krivetai pantou. Sta pio anelpista simeia.
Se rwtw, an eisai Eilikrinis me to thema, nomizeis tha eisai perissotero o eaytos sou?

b|a|s|n\i/a είπε...

το όποιο συμπέρασμα το δίνεις ο ίδιος. και δη στον τίτλο. σχεδόν.
να ζεις ακριβώς. τα σχεδόν μοιάζουν μισά. και όλα περνάνε πολύ γρήγορα να μένουμε με τα σχεδόν (μόνο).
πολύ καλό σου μήνα! :))

THANOS είπε...

Για να σε βοηθήσει ο άλλος, θα πρέπει να ξέρει τι θέλει και τι του γίνεται.
Δεν υπάρχει 'σχεδόν φίλοι' όπως δεν υπάρχει σχεδόν πεθαμένος.Και οι προθέσεις δεν αρκούν

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω εν πολλά ομοφοβικός! αλλά deep down gay! Παρέτα τον.. έτσι άτομα (hot and cold) μακριά!

apparos είπε...

Κάντη! Ελπίζω να υπάρχουν τζιαι να μεν τα εξεχώρισα! Τζεινός που σε αγάπα... μεγάλη κουβέντα...

Πέτρο εύκολο να το λες, δύσκολο στην πράξη. Ειδικά όταν τους βλέπεις πόσο εύκολα υποχωρούν...

Όχι εσύ, τέτοια περίπτωση δεν υφίσταται, ότι πιθανότητες υπήρχαν, εξαντλήθηκαν στο παρελθόν!

Μαρλέν, συμφωνώ για τους ανθρώπους. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν "what IF". Γι' αυτό γράφτηκε αυτή η "ιστορία"!

Ανώνυμε προσπαθώ να βγω από αυτήν απεγνωσμένα. Νομίζω πως ναι, μιλάω όμως για μια ειλικρίνεια για όλα τα θέματα, ξεπερασμένα από ταμπού και πρέπει.

basnia :)
Καλό μήνα επίσης!

Θάνο όπως τα λες, δεν μπορώ να βοηθήσω κανένα! Χαχα. Δεν διαφωνώ όμως!

liberated δεν νομίζω να ισχύει αυτό, ήταν απλά μια οπτική. Πολλά άτομα είναι χοτ αντ κολτ που να μεν πω... Τζαι εγιώ να πω την αμαρτία μου... αλλά πρώτα βράζουμε άλλοι! (αμέσως να δικαιολογηθώ!)

Lefty είπε...

etsi atoma pou en xeroun ti theloun.. are so fucked up.
hot'n'cold to pio spastiko prama ever!

jino to what if en se trwei? emena itan na me trwei pistefkw.. en xerw an kati thelei pou sena i apla ama varethei stelei su minima na dei an zieis i epethanes. alla polla enoxlitiko kat'emena na su stelei ti kamneis? kala esy? kala..
e touto theleis na xereis an ime kala?
telospantwn enoxloun me etsi atoma!

life is too complicated let not make it more.
je me to na asxolise u do make it more complicated!

perimenw email su gia kouventa;)

Leviathan είπε...

to sxedon ontos ta leei ola...kalo savvatokiriako!!!!filia!

Salonika3 είπε...

Φιλε αππαρε, διαβαζα την ιστορια σου με μεγαλη προσοχη και στο τελος στεναχωρηθηκα παρα πολυ, γιατι καταλαβα πως κρυβεις πραματα μεσα σου και αυτο κανει ακομα χειροτερη την περιπτωση, ισως ομως δεν εχεις βρει ακομα τον ¨"καταληλο/η" για να του πεις αυτα που πραγματικα νιωθεις. Πολλες φορες οι ιδιοι οι ανθρωποι που προσπαθεις να τους πεις την αληθεια ειναι οι υπαιτιοι της αποκρυψης της αληθειας...

Ανώνυμος είπε...

den yparxei tetoio pragma... Den yparxei.

Greekstories είπε...

Εχω καιρο να εμφανιστω λογω εργασιακου φορτου. Μενω σε δυο σημεια αππαρε μου: Ειλικρινεια δεν υπαρχει απολυτη σε καμμια σχεση, φιλια κλπ. Το θεμα ειλικρινεια ειναι ενα παραμυθι που μας εμφυτευουν απο μικρα παιδια για να μας κανουν υποχειρια. Εσυ γινεσαι ειλικρινης και ο αλλος σε θυματοποιει γιατι ακριβως δεν ειναι. Και αυτο ισχυει για ολες τις επαφες ανεξαιρετως.
Οσο για τον παρολιγο φιλο σου: Εχεις φαγουρα, εισαι περιεργος και κανε την επαφη. Το χειροτερο ειναι να σε μπλοκαρει. Ε και; Εχεις κατι που θα χασεις; Οχι. Αντε λοιπον με τα μουτρα

KAMA-SIAS είπε...

Άποψη μου, το θέμα ειλικρίνεια είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Κάνει κακό (η ειλικρίνεια) και πληγωνόμαστε όταν περιμένουμε τους άλλους να συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να συμπεριφέρεται όπως γουστάρει φτάνει φυσικά να μην έχει αξιώσεις/απαιτήσεις από εμάς. Άππαρε, ξέρεις πότε σταματάμε να σκεφτόμαστε και προχωρούμε σε πράξεις αυτοπραγμάτωσης? Όταν βρεθεί ένας άνθρωπος -όχι κατ' ανάγκη ερωτικός σύντροφος- που είναι θετικός σύμμαχος μας. Μετά από πολλή δουλειά ο θετικός σύμμαχος μας γίνεται ο ίδιος ο εαυτός μας and guess what… θα διώχνεις κόσμο που θα θέλει να είναι δίπλα σου (για οποιοδήποτε λόγο)! Μακάρι να βρεις ένα θετικό σύμμαχο, σου το εύχομαι ολόψυχα.

apparos είπε...

Lefty τρώει με το what if αλλά όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά για άλλα. Μετά τις παραξενιές κόφκω επαφές, άσχετο πως πολλές φορές καταλήγω να την ξαναπαθαίνω τζαι η πλάκα μιλώ για απλή επαφή με ανθρώπους τζαι όι κάτι παραπάνω.

Από το House MD: "Life is simple, people are complicated" so true!

email όι τώρα αλλά σύντομα, συγνώμη

Leviathan τι να πεις, προσπαθήσαμε! λολ! Καλό υπόλοιπο!

ΣαλονικαΤρία το μόνο που κρύβω είναι συναισθήματα, τα υπόλοιπα απλά θέλω να τα μοιραστώ με τους κατάλληλος ανθρώπους. Το τελευταίο που λες είναι τόσο, μα τόσο πραγματικό.

Ανώνυμε, να το δημιουργήσουμε αφού δεν υπάρχει! Αλήθεια, σε τι αναφέρεσαι;

Greekstories δεν θέλω να πιστέψω πως ισχύει κάτι τέτοιο για την ειλικρίνεια και το τραγικό ότι κάποιοι ανθρώποι προτιμούν να ζουν σε ένα ψέμα παρά να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και πολύ φοβάμαι πως ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Για τον σχεδόν-φίλοι, δεν υπάρχει φαγούρα αλλά όπως είπα το παράπονο για τους ανθρώπους που μου θυμίζει.

Καμα-Σιας με το ίδιο σκεπτικό δεν περιμένουμε ούτε εμείς κάτι από τους άλλους... Θετικούς συμμάχους από ποιο κατάστημα βρίσκουμε;! Ευχαριστώ και εύχομαι το ίδιο αν δεν τον έχεις βρει ήδη!

PN είπε...

Άργησα λίγο, αλλά να 'μαι και εγώ! Κοίτα...αυτό που περιγράφεις είναι μια παράξενη κατάσταση. Τον τύπο αδυνατώ να τον ψυχολογήσω. Και δεν μπορεί τόσες φορές να έκανε λάθος το μήνυμα. Τελοσπάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Απλά βρε Appare θεωρώ ότι καλό είναι να μην βασανίζεσαι με τέτοιες περιπτώσεις. Ακόμα και για μια απλή φιλία, από τη στιγμή που και ο άλλος δεν έχει δείξει ότι θέλει με δύναμη της φιλία σου. Κοίτα να την δώσεις εκεί που θα την εκτιμήσουν και θα την θέλουν με πάθος. Τώρα αν μιλάμε και για αισθηματική σχέση...ακόμα περισσότερο!!

apparos είπε...

VK αψυχολόγητος ο άτιμος! Να πω ότι κουράστηκα να προσπαθώ να την δώσω θα είναι ψέμα ;)
Νομίζω έκανα μεγάλη βελτίωση σε αυτό τον τομέα.
Κάποιες πρέπει να περάσουν στο επόμενο στάδιο να δούμε πόσο δυνατές είναι. Το μόνο που δεν έχουν το βάθος του χρόνου για να διαφανεί καλύτερα η ανθεκτικότητα τους. Τι λέω βραδιάτικα...

PN είπε...

Καλό είναι να περνάς σε ένα άλλο στάδιο. Μάλλον σημαίνει ότι και εσύ ο ίδιος έχεις περάσει σε ένα άλλο στάδιο!!

Salonika3 είπε...

Ρε συμπατριωτη, γιατι να καταπιεζεσε?
Δεν ειναι κριμα να καταπιεζεις τα συναισθηματα σου?Δικα σου ειναι και τα κανεις οτι θες, δεν πρεπει να ντρεπεσε για αυτα, αλλα να χαιρεσε.

Τα δακρυα που εχεις χυσει(μην παει το μυαλο σας στο πονηρΟ), γιατι σιγουρα το εχεις κανει αυτο, ειναι πολυ λυπηρα, καθως δεν αξιζει τον κοπο, μην μου στεναχωριεσαι, δεν εφτασε το τελος του κοσμου!

apparos είπε...

VK λες; Θα δείξει!

Salonika (συμπατριώτης;!) το τέλος του κόσμου αναβλήθηκε για το 2012 τώρα! Άκου να δεις, μεν μου στενοχωριέσαι και βρίσκω σιγά-σιγά το δρόμο μου! Ελπίζω εσύ να προσέχεις γιατί βρίσκεσαι σε μιαν ηλικία που για μένα λέει πολλά!

Salonika3 είπε...

Λεει πολλα και με τις μεταθεσεις ειναι ακομα χειροτερα!!Τωρα καλοκαιρι σας ερχομαι για 2 χρονια!Αλλα καταγομαι και απο κυπρο κιολας!!!

Να το βρεις τον δρομο σου, χαιρομαι!

ΟΣον αφορα το τελος του κοσμου, παρε πολλους σταυρους και αγιασμους για να προστατευτεις!

apparos είπε...

Δεν γλίτωσες τα 2 χρόνια στρατό! Στο τέλος του κόσμου τίποτα δεν μας σώζει!

Salonika3 είπε...

Νομιζω σε μενα αναφερεσε!!!

Μπα δεν θα παω 2 χρονια στρατο, ευτυχως, μετα τα 26 μου θα παω στρατο ως ομογενης και η θητεια ειναι 3-4 μηνες:P Οποτε την γλυτωσα!

apparos είπε...

Τυχερός! Να 'ξερες τι γλιτώνεις!

Δημοσίευση σχολίου